0

güveniyorum fakat fiyatları pahalı biraz makul olmalı ki yerli firmalar güçlendikçe ülkemiz büyür.artik bu markalarla dünya ya acilmaliyiz iyi bir reklam ve tanıtım çalışmaları yapılmalıdır.ar ge çalışmaları yapılarak geliştirilmeli

0

çoook güvenilir buluyorum hemde. türkiye'de insan sağlığını ön planda tutan, neredeyse hiç bir ürünlerinde kanserojen madde bulunmayan tek markası. başarılarının devamını diliyorum.

0

bence güvenilir türk markası diye daha çok önem vermeliyiz içeriği de doğal şeker pancarından üretilmekte eğer imkan bulursanız torku konya şeker fabrikasını konya'da ziyaret edebilirsiniz yok diyeceklerini sanmıyorum üretim gerçekten önemli bu devirde böyle markalara yönelmeli yabancı sermaye olan markaları protesto etmeyi bilmemiz gerekiyor . türkiye ancak böyle kalkınır ve yabancılar ancak yakamızdsn kirli ellerini böyle çekerler yerli üretim ve tüketime yönelmekte fayda olduğunu düşünüyorum .

0

torku markasına güveniyorum hangi ürününü aldıysan memnun kaldım yani ama gerçekten arkadsnda dediği gibi pahalandi artık herseyler ne olcak böyle bilemiyorum yani .

0

evet genellikle torku ürünü almaya çalışıyoum ama fiyatları gerçekten aşırı pahalı olmaya başladı o yüzden bütçeme göre hareket etmeliyim.

0

tabikide.
torku markasının gerçekten çok güvenilir buluyorum ve çikolataların özellikle de çok seviyorum çok kaliteli bir marka bence arkadaşlar benim çalıştığım yerde bir markette torku ürünlerimiz çok geride torku ürünleri çok satılıyordu ben her zaman torku'dan alırım alacaklarımı gerçekten özellikleri çikolatalarının çok güzel olduğunu düşünüyorum torku çok güzel bir marka bence.