0

kesinlikle guvenilebilir bir uygulama çok iyi

0

bence bu site diğer bir çok bedava para kazandıran bir çok siteye göre daha güvenilir

1

ben siteye yeni üye oldum benzeri bir sitede birçok sorun yaşamıştık, üyelere yeterince değer verilmiyor ve kuralsız yere haklarını yiyorlar. bu yüzden farklı bir site arayışındayken burada bulunan arkadaşların önermesi ile buraya üye olduk. şuan gayet güzel bir site olarak görüyorum. kimse sorun yaşamamış gördüğüm kadarıyla bu da güvenimi arttıran bir şey.

2

bu siteyi güvenilir buluyorum. daha dün üye olmama rağmen ahmetesordan tanıştığım sevdiğim insanlar bana burayı önerdi. halihazırda yöneticiler ile ufak çaplı bir sorun yaşamıştık zaten. kazançlarımıza el koya koya bitiremediler çünkü. ben de buraya geldim ve kısa bir zamanda 2.5 tl kazandım. bence buraya bayağı vakit ayırırsam günlük bile 15 tl yapılır altın sorularla herhalde.

0

site şimdiye kadar hata vermedi inşallah bundan sonrada böyle devam eder şimdilik güvenilir görünüyor parayı çekince belli olur

0

bende güveniyorum.site ödemesinde sıkıntı yapmıyor.bundan emin olabilirsin.

0

ben daha dün başladım bakalım nasıl olucak

0

ben yaklaşık bir buçuk aydır bu sitedeyim kardeşim site gayet güvenilir. ödeme talebi verdiğimiz zaman 3 gün içerisinde paramız hesabımiza yatıyor yani hiç sıkıntı yaşamadım. güvenilir bir site olmasa emin ol bu saate kadar para kazanmak için gözlerimi agritmam.

0

ben bu siteyi youtube 'den keşfettim ve araştırdım kesinlikle güvenilir...