0
0

ben de her türlü yemeği yerim.zaten sağlıklı beslenmek için böyle yapmak lazım.sebze yemekleri,et ,balık yemekleri,bakliyatlar hepsinden yemek lazım.ama en çok sevdiğim yemekler ise balık çeşitleridir.

0

sanırım en güzel yemek türü benim için balıktır. balığı çok severim. sonra makarna, patates kızartmasını da severek tüketirim. aynı zaman da patlıcan, mantar ve mantı yemeğine de bayılırım benim için özel yemekler listesinde yer alır ayrıca yaprak sarması muhteşemdir. böyle görünce gözlerimi ondan alamam.

0

ben yemek ayırmam genelde. mümkün olduğunca bütün yemekleri yerim. bazı zamanlarda ev yemeklerini yiyemiyorum canım istemiyor çünkü sevmediğimden değil bu dönemlerde dışardan yemek yiyorum. bazı zamanlar da ise dışarda hazır yemek yemek istemiyorum ve bu dönemlerde de ev yemeklerini tercih ediyorum. her ikisinde de kaliteye dikkat ediyorum sadece. evde yemek yapacaksam kaliteli malzemeler kullanmaya gayret ediyorum. dışarı da yemek yediğimde öyle her yerde yemiyorum yediğim yemekte hangi malzemeler kullanılmış yağın markasına kadar öğreniyorum. daha çok güvendiğim yerlere gidiyorum.

0

hazir yemeklere bayiluyorum cok guzelller yahhhh

0

yemek türü olarak hazır yemekleri sevmiyorum. ev yemekleri benim için bir adım öndedir

0

karnımı doyurdugum yemek en güzel yemek türürdür