0

derin derin nefes alarak içimizden yüze kadar sayarak

0

uzaklasarak biseylerden uzak kalisrsak sakin oluruz

0

öfkemizi nasıl kontrol edebiliriz .aslında çok zor bir soru. ben de öfkesini kontrol edemeyen bir insan olarak sadece o an öfkelendiğimiz şeyin aslında çok önemli olmadığını düşünerek öfkemizi kontrol edebiliriz ya da öfkelendiğini şey için o ortamı terk edebiliriz uzaklaşabilirim. olayın daha fazla büyümemesi için. öfke nedir başkası yüzünden kendimize verdiğimiz cezadır yani o yüzden aslında öfke hiç de güzel bir şey değil.

0

öfkemizi kontrol etmek hepimizin zorlandığı birşey öfke kontrolü herkesin içinde bitirmesi gereken birşeydir.gözümüzü kapatarak içimizden 10 kadar sayarsak öfkemiz geçebilir.

1

öfkemizi kontrol etmek için mutlaka kendimize olan inancımızın büyük olması lazımdır.mutlaka kendimizi düzeltmemiz ve kendimizi teselli etmeliyiz.mesela yok sinirlenmicem yok boşver felan tarzında cümlelerle kendimizi teselli edebiliriz.mutlakada çok sinir yapmamalıyız.bazı olayları boş verip önümüze bakmalıyız.çünkü bu hayata bir keren geliyoruz.çok öfkede saten bize çok zarar verir.mutlaka kendimize çok dikkat etmeliyiz.

1

herkes için farklı yöntem gerekebilir ben uzaklaşarak kontrol ediyorum neye sinirliysem uzaklaşıyorum bu şekilde