0

öfkeyi gerçekten de kontrol etmek çok zor çünkü bende öfkemi kontrol edemiyorum. zaten bir laf vardır. öfke ile kalkan her zaman zararla oturur. hani eğer öfkeyi kontrol etmek istiyorsan sessiz sakin bir yere geçeceksin. en azından uzak duracaksın herkezden sakinleşince tekrar iletişime geçebilirsin. ben her zaman öyle yapmasam da genellikle çoğunlukla sinirlendiğimde ,öfkeli falan olduğunda başka bir odaya geçer sakinleşip öyle tekrar geri gelirim. sana da anca bu şekil tavsiye ederim. o da zor olduğu için yapmak zor yani en güzeli öyle yapabilirsin. başka sonra öfkeni kontrol et diye bir şey öneremem kendimden dolayı biliyorum açıkçası.

0

öfkemizi buldukça kontrol edemeyebiliriz. çünkü insan biraz olsun öfkesine yenik düşebiliyor. bazı insanlar tabii ki karşısındakine karşı kötü davranabiliyorlar. bu yüzden karşımızda ki insana biraz olsun saygılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum. çünkü öfke kontrolü çok önemli bir şey.

0

öfkemizi kontrol etmek en büyük sorunlardan biridir. öfke kontrolu için kendinize güzel bir totem bulup öfke anında onu düşünerek kontrol sağlamaya çalışmalıyız.

0

öfke kontrol edilmesi oldukça güç olan bir sinir patlamasıdır. öfkelenince öncelikle elimize bir şey almamalı, susmalıyız. öfke patlamasının yaşandığı bu ortamdan hemen uzaklaşmalıyız. dışarı çıkabiliriz veya başka bir odaya gidebiliriz. o an öfkenin geçmesini ve kendimizi teskin etmeliyiz. eğer sakinleştiğimiz zaman o konuyu konuşmak istiyorsak karşı tarafla işte o zaman konuşabiliriz. sakince cümleler kurabiliriz. evet boşa denmiyor ''öfke ile kalkan zararla oturur.'' uzaklaşıp gitmek en iyisidir. su içebiliriz, sakinleştirici bir bitki çayı içebiliriz, biraz uyuyabiliriz. bir süre konuşmayabiliriz. bunlar öfkemizi kontrol altına almak için yapmamız gereken önemli şeylerdir.