0

bu hayatta en önemli şey bence inançtır insanın inancı olmazsa yaşama sebebi olmaz

0

bu hayattaki en önemli şey sağlıktır. sagliginiz varsa en zengin insan sizsiniz. saglikliysaniz ac da kalmazsiniz ekmeginizide tastan cikarirsiniz. herseye yapacak guce sahipsinizdir. yani en onemlisi saglik ve tabiki huzur..

0

hayattaki en önemli şey kişinin ailesi ve sevdikleri insanlardır

0

bu hayatta ki en önemli şey kesinlikle sevgidir.sevgi varsa hayatınızın her anlamında mutlu olursunuz ve içiniz hep umut dolu olur ama yaşamış olduğunuz hayatın içerisinde sevgiye dair en ufak bir şey yoksa bir ölüden farkınız olmaz.ölümcül bir hastalığa yakalanan yani kanser hastası olan bir insana bile sevgiyle yaklaşırsanız o insan ölümden bir nebze bile olsa uzaklaşıyor. sevgi her şeyin ilacıdır.karşınızda ki kişiye sevgiyle yaklaşırsanız onu elde etme şansınız yüksektir.sevgi her kapıyı açar o yüzden bu hayattaki en önemli şey bence sevgidir.

0

bu hayattaki en önemli şey bence şükürdür ve sonrasında sağlık huzur ve refah gelir. sonraki saydıklarıma şükür ederek ulaşanlara ne mutlu.

0

her şey yalan huzur ve sağlık gerçek. bazıları para, aşk felan diyebilir ama bu paran olsa dahi sağlın elinde değilse napacan nerelere harcıyacan, paran olsa dahi huzurun olmayınca nasıl yiyeceksin o parayı. aşk olabilmesi için para lazım bu devirde aşklarda paran varsa seninle oluyor paran yoksa kapı dışarı koyuyor. sağlığın varsa ayaktaysan senin yanında olur deyse bir hastalansan bir bahane ile senin yanına gelmiyor.

1

tabikide bu hayattaki en önemli şey sağlığımızdır.sağlığımız olmasa sağlıklı bir yaşamımız olmasa hiç bir şey olmaz.istediğimiz kadar paramız olsun her şeyimiz olsun ginede bunlar bize sağlığımızı veremiyor.verdikleri tek şey sadece bir miras olarak kalıyor.bundan dolayı sağlığımızın her şeyden önce geldiğini bilmeliyiz.ve paranın sağlığı satın alamıyacağını bilmeliyiz.mutlaka bilmeliyiz.

1

benim için bu hayattaki en önemli şey aşktır. sevdiğiniz kişi ile mutlu olmaktan daha önemli ne olanilir ki? insan aşık oldugu zaman yaşamak sadece nefes alıp vermek olmadıgını anlıyor. aşk bizim kalbimizin ve hayatımızın var oldugunu anlatıyor. bir kere gülse canımı veririm diye biliyorsunuz. aşk öyle bir şey ki gözünüz ondan başka hiç bir şeyi görmüyor. hani töve tövbe allahtan korkmasam ona taparım diye biliyorsunuz. aşık oldugunuz zaman sadece onun için yaşamaya baslıyorsunuz. bu hayatta aşktan daha önemli hiç bir şey olamaz!