1

hayattaki amacınız nedir?

9 cevap
0

hayat amacım evlenmeden önce çok farklıydı. şimdi ise çok çok farklı. mesela evlenmeden önce diyordum ki önce iyi bir meslek sahibi olacağım. bir mesleğim olmadan asla evlenmeyeceğim. ama olmadı. üniversitemi bitirdim. 4 sene işsiz gezdim. daha sonra eşimle tanıştım. bir şekilde evlendik. bir evlat bekliyoruz. şimdi ise hayattaki ilk amacım oğlumu çok güzel yetiştirebilmek. kendi yaptığım hataları ona yaptırmamaya çalışmak. ona çok güzel anne baba olmak, örnek anne olmal istiyorum. geri kalanların hepsi de artık gereksiz geliyor.

0

hayatta ki amacım bu hayata gelmişken hayatta yaşamasını bilmek ve bu hayattan zevk almaya çalışmaktır. sevdiklerim ile bir arada olmak bşr meslek sahibi olmak iyi bir işim olmasını istemek ve bir şekilde hayata tutunmaktır. belki de hayattaki asıl amacım sevdiklerimdir.

0

istediğim gibi yaşayabilmek ya da en azından ona yakın bir şekilde

0

çoğalmak soyumu sumbullendirmek para kazanmak para harcamak kaliteli hayat standartları.

0

hayatta ki amacım sadece güzel bir gelecek.
evlenip sevdiğim insanla mutlu,huzurlu,bir yuva.
yardıma ihtiyaçı olan insanlara el uzatmak, onlarında bizim gibi yaşamaya hakları var diye düşünüyorum.
bide amaçlarından biride kızım olması ; ona güzel bir gelecek tabi ki en büyük amacım.

0

hayatta birden fazla amacım var aslında ama şuan amaç olarak belirlediğim tek şey evladımı vicdanlı merhametli bir insan olarak yetiştirip insanlığa faydalı olabilmesini sağlayacak bir meslek sahibi yapabilmek. bunun dışında ufak tefek isteklerimde var tabiki borçlarımı ödeyip bir araba alabilmek gibi..

0

hayatta ki amacım evlenip cocuk yapmak :))

1

bir an önce zengin olmak. istedigim hayati kazanmak. ve ailemi en iyi sekilde gecindirmek

1

hayatta çok amacım var da birşeyi yapmaya ne zaman niyetlensem önüme engeller çıkıyo