0

kesinlikle aklınızda bitiyor kendinizi bağımlı olarak nitelendirirseniz zaten bırakamazsınız önce bağımlı olmadığınızı kabul edin.sonra daha sağlıklı yaşamaya başlayın sabahları koşun; ciğerleriniz kapanmıştır muhtemelen rahat nefes alamazsın koşarken biraz sabredin bir iki haftaya düzelecektir. daha fazla su içmeniz gerekiyor en az iki litre su için ve devamlı yanınızda taşıyın. sakız da yanınızda bulunsun dudak tiryakisi dediğimiz olay için sakız çiğnemekte faydalı olur.

0

bence mesele yine irade de bitiyor iradeniz saglam ise rahatlikla birakabilirsiniz ben su siralar azalftim

0

ben elli kere bırakmayı denedim ama bırakmadık çerez yedim hatta cerezci bile napcsn bu kadar çerezi diyordu cerz yememe rağmen dur bitane icem bidaha icmicem diyordum ama bı bakmışsın devamı gelmiş bak çok zor bırakmak benm icn yani tiryakiler kolay kolay bırakmaz nazini çekecek biri olması lazım bırakılması için .

0

içtiğin sigara paketinden 1 dal sigara al ve her canın çektiğinde 1 duman alıp sigarayı söndür işe yarayacağını düşünüyorum denemende fayda var.

0

direkt kesmek lazım bir de bu tütün sakızı olayı var tütün sakızı çiğnerseniz sigara içmek yerine bir kaç ayda sigarayı çok rahat bir şekilde bırakırsanız canınız bir daha sigara istemez bu sakızı her eczanede bulabilirsiniz . sağlığa da zararı yok içinde nikotin gibi maddeler bağımlılık yapan şeyler yok saf tütün raf ömrü uzun olsun diye bir şey de koymuyorlar ayrıca tüm sigara içen insanlara tavsiye ediyorum sigara kötü bir alışkanlık dişlerinizi sarartır ömrümüzü çürütür elimizden geldiği kadar sigaraya karşı cephe almaya özen göstermeliyiz insanlarin sağlığı söz konusu oluyor bu durumlarda .

0

bırakıyorum deyip birakacaksiniz. azaltmayı hedefliyorsaniz o başka ama azaltarak bırakmak pek mümkün değil.

0

azaltarak sigara bırakılmaz beyninde bitireceksin ve içmeyeceksin direkt keseceksin.

0

kararlı olmak gerekiyor. yöntemler yoksa işe yaramaz.