0

bilmeyerek yapılan bir hata için ban yapılmaması gerek.hatasındsn dolayı özür mesajı atıyorsa hiç yapılmamalı

0

bende yazim kurallarini bilmiyorum ama dikkat etmeye calisiyorum elimden geldikce o yuzden kabul ederler ban atmazlar diye dusunuyorum ben

0

cevaplarda yaptığın imla hatalarında tolerans gösterebiliyorlarmış. ya siz anlaşılır bir biçimde yazın da. onu sorumani anlayışla karşılıyor. düşünsene bu imla yapmıyoe hiç deyip siteden attığını. o zaman sitede hiç kimse kalmaz. :)

1

bilmiyorsan burda ne işin var demek istemem ama bildirim gelseydi uygulamaya bu sorun hatalı böyle yapman gerekli diye hem öğrenmiş olurdun hem elin alışırdı birdaha yapmamaya özen gösterirdin kusursuz insan yoktur.

0

yazım kurallarini bende bilmiyorum.
elimden geldigince, nerede virgül (,), nerede ünlem (!), nerede nokta(.), nerede soru işareti(?) konulur az çok bildiğim kadarıyla yapiyorum.

paragraf kullanma konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum ve sanirim bu sitede bunu sürekli uygulayan tel kişi benim.

giriş, gelişme ve sonuç olarak yazımı parafraf halinde yazmak gerek. istedigimiz gibi olmasada bu konuda öğrenebilir ve dikkat etmeye calisabiliriz.
gelişi güzel yazılar anlam kazanmaz, aksine anlamını yitirir.

0

sanırım sorumani açıklama yaptığı konular hakkında tekrar uyarı yapmıyor. büyük ihtimal şikayet edilmişsindir. sen yarışlarda birinci sıradasın diye oluyor bunlar. bende sıralamaya girdiğim zamanlarda bir sürü mesaj aldım. ama sorumani kontrol ediyor sonuçta tek tek. o yüzden için rahat olsun. çünkü bana istediklerini söylesinler evet çok sinirleniyorum iftiraya uğradığım için ama gönlüm rahat. sende öyle ol.

0

anlamadım nasıl yani kimsenin şikayet etmiş olabilir ki veya istedikleri kadar şikayet etsinler sen kopyala yapıştır yapmıyorsun yazdıklarını herkes görüyor eminim bunu sorunmani de görüyor.şu an durum ne olay ne tam olarak anlamadım ama.

0

kardesim, kizma ama bilmemek degil ogrenmemek ayip.

0

@poyrazım evet çok dogru söylüyorsun kardesim.

1

aynen öyle insanlar var. yazıklar olsun çekmeyen çok oluyor yani iki gündür üç kişi bana bulaşıyor . hepside erkek ben bayanım bisy demiyorum . ama kendimi zor tutuyorum gerçekten boş ver takma kafana sen yarışmalarda birinciyiz ya ondan öyle yapıyorlar.

0

@poyrazım dogru söylüyorsun birisi beni sikayet etmiş olabilir. fakat bu konuda sorumani ile saglıklı bir iletisim kuramıyorum. basarım yüzünden bunu yaptılar bana. kim sikayet etti bilmiyorum ama yazıklar olsun yani.

0

@normtala inan ki bende imla kurallarına bilmiyorum. ve sözümü bitirdiğim yere nokta koyuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum yani bisy olmaz seni birisi şikayet etmiş kardeşim anladın mı ?

0

adil olur çünkü hakında bölümünde bildiriliyo okumadıysan senin hatan olur

0

uyarı yapıldıysa size evet adil ama uyarı olmadan yapıldi ise adil değil tabii ki.

0

@türk evet kardesim yazım kuralları demek istedim. küçük yaşta babamı kaybettiğim için okul hayatım olmadı. bu yüzden bilmediğim bir konu halkımda uyarı aldım ve bir kac kere daha tekrarlanırsa ban yerim.

0

ben ilk üye oldugumda kopyala yapıştır yaptım ve haberleşme yoktu beni uyardılar ama kazandığım paralardan da düştüler . ondan sonrada birdahada hiç bir şekilde kopyala yapıştır yapmadım yapmamada ama burda bazen canımı sıkan insanlar var kendimi zor tutuyorum ve sorumani bu sorunu çözsun kimse bana fitne diyemez dua etsin burası sanal karşımdaki erkekde olsa ben onun o kafasini gomerdim yani sorunlu insanlar hep beni buluyor malesef böyle insanlar yüzdende banlanmak istemem .

0

burada kurallar ben de bilmediğiniz bir şey olamaz bence �nsanlar biraz kendine kolay olanı seçtikleri için bazen ceza yediler mi zorlarına gidiyor

0

yazılım kurallariyla üyelerin bir alakası olamaz ki kardesim..
yazım kuralları mi demek istedin?

0

hayir bu kesinlikle adil olmaz. ban yeme durumlarında yetkililerin bana neden ban yediğimi açıklayıcı bir mail atmasını beklerim.

0

@türk bizim olayımız yazılım kuralları. ben bu kuralları çocukken okul egitimi görmediğim için bilmiyorum. fakat bu konuda bana bi uyarı geldi. düzeltmek istesemde ben bu konu hakkında bilgi sahibi diğilim. sanırım sayfadan ayrılmak zorunda kalacam.