0

öyle bir kural yok kendinize göre soru sorup uzun cevap yazabilirsiniz diye düşünüyorum cevap verenler yani görüyorum sistemde bay yemezsiniz

0

yok hayir. sorun olmuyor. bende cok cevap veriyorum kendi sorularıma. bu zamana kadsr da banlanma gibi bir olayim olmadi... site yonetimi diyor zaten kendi sorunuza cevap verebilirsiniz dite

0

ben bu konuda hiç sikayet gormedim o yüzden herkez sorulara gönül rahatlıgı ile sorulara cevap verebilir çunku oda bir cevap sayılır kopya ıcerıklı olmadıkca özgün yazılımlar oldukca para kazanırsın belkı sımdık yazmasanda ilerki zamanlarda bu sorular önune cıkabılır normal olarak ozmanda yazıp cevap verebilirisiniz.

1

ban yemezsiniz. ben de kendi sorularıma uzun zaman sonra cevap vermeyi tercih etsem de rast geldikçe cevap veriyorum. ama özellikle açayım da sorularıma kendim cevap vereyim kafasında değilim. önceliğim soruyu sorduğuma göre sizlerden cevap alabilmektir.
bakarım bir süre geçer ve cevapsız sorularda da sorum karşıma çıkar o zaman ona bende cevap yazarım. ama burada millet özellikle yarışma zamanları sorusunu sorup anında ilk cevabı veriyor. neden biliyor musunuz? uyanık olduklarından, zira %5 lik kapsamdaki sorulara verilen ilk 4 cevap yani siz ister birinci, ister ikinci, ister üçüncü, isterseniz dördüncü cevabı verin, sistem beşinci cevabı veren kişinin o sorudan kazanacağı kazancın % 5 fazlasını size vereceğinden, bazıları böyle uyanık oluyor.

0

yasak degil. gonul rahatligiyla kendi soruna cevap verebilirsin

0

bence de cavap verbilirim cevaplar için teşekkürler

0

öyle bir kural yok cevap verebilirsiniz hem kazancınız da daha çok artar .

0

vallahi bilmiyorum bende yeni üye oldum , ama öyle bişi varsa çok iyi olur

0

bir şey olmuyor neden olsunki bende hem soru soruyorum hem de cevap veriyorum.bence dahi iyi oluyor.

0

yok bişe olmaz kardeşim verebilirsin merak etme