0

cenk tosun beşiktaş'a gelmemeli. avrupa'da yoluna devam etmeli.

0

milli takımızın yıldız forvet oyuncusu cenk tosun her takımın kadrosunda yer almak istenen büyük bir ihtiyaçtır, everton'da sıkıntılı günler yaşasa da tekrar kiralık olarak da türkiye'ye ayak basmayacağını tahmin ediyorum.cenk tosun maliyeti çok yüksek bir oyuncu oldu ama oynamaya oynamaya performansı düşmekte, değer kaybetmekte.umarım tekrar ülkemize geri döner cenk tosun çünkü bu gelişim türk futboluna çok şey katacaktır.eğer ki devre arasında veya sezon sonunda türkiye'ye geri dönerse, etki gösterir ses getiren bir isim olur.cenk tosun beşiktaş'la ilişkisi tekrar kesişebilir, bu gayet normal ama yurtdışına çıkmışken kariyerin zirvesine çıkıp bitmesine yakınken anca ülkemizde ki ün yapmış yabancı futbolcular gibi 30'undan sonra gelir ancak ve o zaman da ne kadar çok başarılı olur bilmem ama pek etkili olacağını sanmıyorum hiç.

0

beşiktaşlı değilim ama beşiktaşa sempatim var.cenk tosun kariyer olarak güzel bir adım attı onun yerinde olsam gelmem.beşiktaşı düşünecek olursak burak yılmazın gol yükünü taşıyacağını düşünüyorum bence cenke gerek yok.burak yılmazjn 15 golü var;)

0

suan gelmez bence vermekle hata yapti.para için satılan bir oyuncudur cenk tosun.ama suanlik everton memnun gibi cenk tosun dan

0

bence cenk gelmeli ancak everton bırakmaz beşiktaşında cenki almak için cok para verceğini sanmıyorum ha everton izin verirse kiralık olarak gelebilir diye düşünüyorum zaten ben cenki bi tek beşiktaşa yakıstırıyordum bence orda kalmalıydı ancak kulübü para için sattı cenki .

0

tabi gelicektir.ama 2 sene sonra gelme ihtimali yüksektir.

1

gelsin beşiktaş'ın cenke ihtiyacı var zaten para için göndermişlerdi.

1

futboldan anlamam.. ama bu sıralar gazetelerin spor haberlerinde bu başlığı görüyorum.. madem dönecekti neden gitti dediğimde eşim beşiktaş'ın paraya ihtiyacı vardı.. işlerine geldi dedi.. benim için fark etmez.. dönsün ailesi de buradadır.. belki daha mutlu olur.

0

beşiktaş ta gerçekten güzel oynadığını düşünüyorum ama zannetmiyorum geleceğini çünkü everton da iyi gidiyor ve maaş olarak da beşiktaş dan yüksek mevlada alıyor o yüzden zannetmiyorum aslında bakacak olursanız.

0

gelmeli tabii cenk tosun forvet yok orta saha yok