0

hayır kesinlikle insanları dış görünüşlerine göre yorumlamam. görünenin ardına bakmaya çalışırım. ayrıca hiçbir şey göründüğü gibi değildir. insanlar dış görünüşlerini isteseler düzelteyebilriler daha temiz ve bakımlı olarak ancak dünyaya nasıl geldiysek bunu biz seçmiyoruz sonuçta bizi yaratan da allahtır. bu yüzden insanların dış görünüşleri veya kusurları ile alay etmek hiç doğru bir davranış değildir. yarın sizinde başınıza istemediğiniz bşr kaza gelebilir ve bir uzvu uzu kaybedebilirsiniz. hayata ne olacağı hiç beli olmaz. önemli olan şey karşınızda ki insanın kafa yapısı karakteri kişiliğidir. iyi merhametli ve vicdanlı bir insana olmasıdır. insanı dış görünüşü değil iç görünüşüdür kurtaran. insanın önce kalbi güzel ve temiz olsun. bu yüzden dış görünüşüne göre insanları yargılamak asla haddim bile olamaz ve böyle davranan kişilerden de hoşlanmam.

0

asla böyle bir şey yapmam. insanları önce iyi bir güzel tanırım. sonra hal ve hareketlerine bakarım, sonra nasıl insan olduğuna karar veririm.

0

insanları asla dış görünüşlerine göre yargılamam. bu çok yanlış bir davranış biçimidir.

0

insanlari dis gorunune gore yargilamak sacmaliktir.hayatta para imaj onemli kabul ediyorum ama dis gorunuse gore ayirt yapmak insanliga da vicdana da sigmaz

0

dış görünüş derken tipinden bahsediyorsan eğer asla yargılamam. fakat yaptığı hareketlere göre yargılarım. bir insan dışarıdan bakarken nasıl davranışlar sergiliyor bu bana her zaman merak uyandırmıştır. arkadaşlarımı da genel de buna göre seçerim. çünkü dışarıdan baktığımda hareketlerini beğenmediğim bir insanla asla arkadaşlık etmem. çünkü her insanı tanıyınca içeriden emin olun çok iyi insanlardır. önemli olan dışarıdan baktığınızda gördüklerinizdir. bilmem belki yanlış gelebilir size ama benim düşüncem her zaman bu yönde olmuştur.

0

yargilamamaya çalışırım desem daha doğru bi tabir olur.

0

ben dış görünüşe göre ön yargı yapmam! elbette insanlar göründüklerinden çok daha farklı olurlar. bu yüzden dış görünüş ile yargı yapmak dogru diğildir. fakat ne yazık ki bunu yapan bir çok insan var.

0

günümüzde yapılan en büyük hatalardan birdir üzücü bir tablodur.