0

tasbikide yargılamam birini yargılamadan önce dönüp kendimize bakmalıyız bence

0

görünüşe göre insanları yargılamak doğru bir davranış değildir, böyle bir şeye de kalkışmam.insanı insan olduğu için seviyorum, görünüşe göre insanı yargılamak hangi çağda yaşıyoruz ki olsun?. çevremde böyle insanlara denk geldim çok tartıştım onlarla, kimi zaman kalbim kırıldı kimi zaman da ileriye gidip kalp kırmışımdır ama insanın hakları görünüşe göre endeksli olmamalı çünkü o kadar çok sıkıntımız var ki toplum olarak, saymakla bitmiyor bitmez de.hep birlikte el ele vererek toplumsal sorunları çözmeliyiz, ayrıştırma yapmayarak birleştirici bir kitle ile hareket sonucu ilerlememiz gerekiyor ve bu konu hakkında çoğu insan benim gibi düşünüyor bundan eminim.yaradılanı severim yaradandan ötürü sözü çok doğru ve yerinde, yoksa sonu kötü oluyor insanın kibire bulaştığında.

0

insanlar görünüşleri ile yargılanır fikirleriyle uğurlanırlar.istesekte istemesekte ilk kez görülen bir insana karşı önyargı vardır.

0

hayır, kesinlikle görünüşe göre yargılama yapmam.yapan insanlarında hepsi egoludur.

0

genelde görünüşe göre yargılamam ama bazı insanlar görünüş olarak kendinden uzaklaştırabilir bence görünüşündeki bazı detaylar bize nasıl bir insan olduğunu gösterebilir tabi bunu fakirlik veya zenginlik bakımından demiyorum ama huy karakter olarak diyorum

0

evet görünüşe göre aslında bir önyargı yaparım bu huyumu o yüzden hiç sevmiyorum ve üzerimden atmak istiyorum. bir insanı aslında dış görünüşüyle yargılamak pek fazla doğru değil tamam bazen dış görünüşleri içlerini yansıtabiliyor ama bu bazen oluyor genelde dış görünüşe göre yargılarımız insanların içi öyle olmuyor o yüzden karşımızdaki kişi ile ilişkimizi bile etkiliyor bu durum. bence o yüzden dış görünüşe göre yargılamak hiç doğru değil umarım ben de bu huyumu değiştirebilirim.

0

evet yargılarım. dışarıda kötü giyinmiş bir insan gördüğümde uzaklaşırım.

0

yargılamam desem yalan olabilir çünkü insan dış görünüşlere göre yargılanıyor

0

durumdan duruma değişir ama şahsi kannim yargilamamak.