0

benim imkanim olsa gercekden once tabiki onlar icin ilk yapacagim sey hastaliklardan kurtulmasi icin kilinik acip hayvanlarin hem yaralarini hem hastaluklarini hemde asilarini hemde hamile olan varsa tesavileri icin en guzel yeri acmak.bunun yani sira tabiki hayvanlari toplayip barinak yapip orda bakmak belkide bu olay zor olsada bizler onlarin bole goz gore gore yok olmasini onleyebiliriz diye dusunuyorum ben.tabiki bunlarjn en cok istedikleri sey sicak bir ortam 've tabiki sicak yemek hayvanalrin hemde basinda kimse olmayinca ac kaliyor mecbiren ummadik anda saldirabiliyorlar bunlarida onlrmek adina guzel bir olay sahip cikmak. tabiki hemde belediyeden hemde cevremdeki dostlarimdan destek alip daha iyi yerlere getirip hem biz mutlu oluruz hemde hayvanlar mutlu olur.

0

sokak hayvanlari geecekden bazi dostalrdan daha sadik.onlar icin barakalsr yapip vede su kaplari ile yardim eli uzatip asla dislayip olume terk edilmememidir.

0

sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerek, onlar da bir can taşıyor ve sahipsiz bir köşeye bırakılmamalı.barınaklarda toplanması hayvanlar için en makul durum, duyarlı bir davranışla sosyal projeler de bulunmalı.

0

sokak hayvanları herkes evde çöpe attığı yiyecekleri önlerine koysa aç kalmaz diye düşünüyorum.bir tas su koymak çok mu zor?

0

sokak hayvanları kışın çok zor durumda kalıyorlar bizlerde kışın genelde evde durduğumuz için sokak hayvanlarına ekmek veya yiyecek birşey veremiyoruz bazı hayvanlar açlıktan ölüyor sokak hayvanlarına daha dikkatli olmalıyız

0

bu konu önemli dikkat edilmeli yemek su kaplar konmalı belli köşelere belediyeler öncü olmalı

0

benim hassas olan noktam sokak hayvanları .hadi diyelim yaşayacak yerleri yok,kendi başlarına bakıyorlar,karınlarını bir şekilde doyuruyorlar falan bari siz insanlar rahat durun sahiplenmiyorsanız bari karışmayında istedikleri gibi yaşasınlar.

0

yanlışlıkla gönderdim kusura bakmayın. bu yazı onun devamı. sokak hayvanlarını koruyun,onlara sahip cıkın ve en önemlisi onları sevin.

0

yaşadıgımız dönemde ne yazık ki sokak hayvanlarıma önem verilmiyor. hayvanlara eziyet eden hatta tecavüz eden yaratıklar var. sokak hayvanl

0

allah yar ve yardımcıları olsun kediler nankör felan ama yazık yav onlarda ekmeklerinin peşinde elinizde fazladan yemek olursa dışarıya bir kaba bırakmak iyidir.

0

ben üzülüyorum hani herkes bir kap yemek ve su koysa çok güzel olur yani ben mesela öyle yapıyorum onlarda yazık üzülüyorum gerçekten