0

hiçbir zaman kendimi ödüllendirmedim.ama bir çok zor sınavdan yüksek aldığım oldu.kendimi ödüllendirmememin sebebi ise sınavdan yüksek not almak benim görevim zaten.

0

nedense ben okula gittiğim zamanlar ,sınavdan yüksek not alınca çok sevinirim,işte bu ya başardım derdim,çünkü çalışıyordum.ailemde,bende seviniyorduk teşekkür belgesi almıştım. bir türlü taktir belgesi alamadım ya demek ki daha fazla çalışmamam lazımmış.olsun teşekkür belgesi de iyi ben ,kendimi ödüllendirmiyordum. sadece sevinirim ailem,beni ödüllendirdi buda benim hoşuma giderdi yani bazen beklentik şeyler yapardım ,bazende hiç beklenmedik şeyler onun için sevinmekten başka birşey yapmazdim.

0

bütün gün gezer , alışveriş yaparım çünkü ondan önceki gün sabahlara kadar ders çalıştım ve o yüksek notumu aldım kesinlikle kendime ödül olarak bir şeyler almam gerekir.

0

sanırım kendime güzel bir yemek ısmarlardım. :) yemeyi seviyorum, ne yapayım...

0

benim kendimi ödüllendirme şekiller imin başında alışverişe gitmek gelir.

0

bir müddet derslerden uzak kalırım. sosyal bir hayat yaşama devam ederim. kafamı dagıtırım ve kendime ufak hediyeler alırım.

1

zor bir sınavdan 100 alsam havalara uçardım. hemen bir çikolata ile kendimi ödüllendirirdim. ayrıca bunu devam ettirmek için derslerime daha çok sarılırdım.

1

kendimi yemeğe götürürüm ya da cips, kola, film üçlüsü yaparım.