0

beşiktaş uzun zamandır zaten iyi oynayamıyor.ozan sahada yürüyor.orta saha kötü,golcüleri formsuz.dünkü maçta iyi başladılar ama sonra döküldüler.hele son dakikalar sivasspor biraz becerikli olsa farkı arttırabilirdi.

0

beşiktaş iki haftadır yeniliyor, geçen hafta başakşehir’e 1-0 yendi, bu hafta sivasspor’a 2-1 yenildi. bu olay zaten olacağı belliydi. çünkü transfer sezonunda fazla oyuncu almadılar, kadromuz iyi kemik kadro var diye ama artık oyuncular doyma noktasına geldi. kaç senedir aynı kadro ile oynuyorlar ve oyuncular bundan sıkılmış olabilir. 2 sene önce cenk tosun’u everton’a 13 milyon euro ya sattılar, en iyi forvetlerinden çok para kazanmış olsabile cenk tosun’un yerini dolduramadılar, ne kadar negredo olsada cenk tosun gibi çok gol atmayacağı belliydi. negredo gol atmasına rağmen, negredo yu besleyen asistleriyle, paslarıyla kimse olmayınca cenk tosun kadar iyi bir forvet olamadı. beşiktaş da herkeskendi başına buyruk, herkes gol atmak isteyince çok goller kaçırıyor. orta saha da oğuzhan özyakup ne kadar kaptan olsada takımı yönetemiyor, kaptan dediğin takımı yönetmeli, oyun kurucu olmalı ki takımı daha çok beslemeli ama oğuzhan özyakup da o özellik olmayınca takım kötü oynuyor. quaesma kanatlarda çok iyi, ortaları iyi ama forvet olmayınca o ortaları tamamlayacak bir kişi yok.

0

beşiktaş 2 haftadır mağlup oluyor ligde acaba oyuncuların kendi için de anlaşmazlıklar mı olmaya başladı çünkü iyi giderken bi anda arka arkaya gelmesi biraz şaşırttı bu yüzden biran önce toparlanması lazım bu maçları unutup yeni bir sayfa açması lazım diye düşünüyorum son zamanlar da acaba şenol hoca tarafından mı kaynaklanıyor bilemiyorum özellikle avrupa ligi maçın da genk ile 1-1 berabere kaldılar az daha galip gelen bi taraf olmak üzereyken malesef beraberlik çıktı sahadan aslında o kadar da kötü bi sonuç değil çünkü deplasman da oynadılar bunun için daha da iyi olabilirler diye tahmin ediyorum biraz daha gayret etmesi lazım forvet konusunda biraz daha sıkıntıları var diğer bölgeler de o kadar eksik görmüyorum açıkcası taraftar her zaman ki gibi muhteşem başladı maçın başlamasıyla sıcak havayı takıma geçirdi ancak yetmedi sahadasın da 2-1 kaybetti ve üzücü bir hafta yaşadılar önümüz de ki hafta milli ara olduğu için onlar içinde bir avantaj diye düşünüyorum uzun süre dinlenecekler diye biliriz tabi oyuncular da kendi ülkelerine gidip kendi milli takımları için oynayacak ama olsun milli takım dönüşü güzel bir galibiyetle hepsini unutturacaklarını düşünüyorum bütün süper lig takımlarına da başarılar dilerim fena başlamadı lig çekişme hat safada diye düşünüyorum.

0

cok berbat maalesef forvet yok kaleci yok