0

o gün oynanan beşiktaş-ankaragücü maçını beşiktaş çok güzel bir hücum oyunu ile oynadığı için maçı 4 1 lik skorla geçmeyi başardı bana göre bu benim için şok bir skor oldu. çünkü ankaragücü'nün daha çok direnceğini düşünüyordum. ancak herkesin gücü herhalde fenerbahçe yetiyor, fenerbahçe'ye gelince köpek gibi oynayan oyuncular başka büyük takıma gidince hiç mücadele etmiyor.

0

bu soruyu her ne kadar geç görsemde herşey ortada her zaman her yerde karakartal çok şükür bugün ankara deplasmanından 4-1 lık şahane bir skor ile ayrıldık takımımızın bu yolda bu oyunla ilerlemesini temenni ediyoruz

0

besiktas bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanır. suan mac oynanmakta ve beşiktaş 2 0 önde. mac hava şartları sebebiyle kayseride oynanmaktadir. bu hafta da hakemler sayesinde kazanmaya devam eder diye düşünüyorum. guzel futbol oynuyorlar ama hakem de biraz yardımcı olunca hemen 3 puanı hanelerine yazıyorlar . bende bu takimi hic sevmiyorum. ama oyunlari iyi yani. suan macya ilk yari oynanıyor. ankaragücü baskisini artirmis durumda . onlarda bir gol bulacaktir. benim şahsi düşüncelerim bunlar bana katılan insanlar da vardir katılmayan insanlar da vardir. ama boyle yani durum bundan ibarettir.