0

bilim ile ilgili kitapları daha çok seviyorum. siyasi kitap okumadım ama gerekli ve faydalı olabileceğini görürsem okuyup araştırabilirim. önemli olan insanlığa faydalı olması, zulümlerin bitmesine aracı olabilmesi.

0

siyasi kitaplara çok ilgim yoktur. çok sevemem ve çokta ilgimi çekmez. kısmen okuduğum siyasi kitaplar olmuştur ama galiba siyasi kitaptan daha ziyade toplumsal kitapları severim. aklıma gelen maksim gorki'nin
ana kitabı çok güzel bir kitaptı mesela içinde siyasi şeyler barındırıyordu uzun zaman olmuştu okuyalı .

0

siyaseti svemem onunla ilgilenme hep yalan yanlış

0

jgroahjajhjj hj ehjperhajh erjh jhjrje j jajjyh hjaehjoajh heh

0

siyaseyle alakali birseyler konusamayi bile pek sevmem kitabini hic okumazdim okumadim da zaten

1

siyaseti severim ve günlük hayatında bütününde zaten siyaset olduğuna inanırım. bu konuda bir çok kitap okudum. karşıma çıkan yeni basılmış ilgimi çekenler oldukça da okuma taraftarıyım.. okuduğum kitapları yazarsam.. başta bu konuda ailece takip ettiğimiz baş yazarımız george orwell, onun hayvan çiftliği ve 1984 kitapları... ikisini de tavsiye edebilirim.. bir başkası; kavgam kitabı, adolf hitler'in kitabı, platon tarafından yazılmış olan devlet kitabı.. ray bradbury tarafından yazılmış fahrenheit 451 kitabı, ilber ortaylı'nın türklerin tarihi-orta asya'nın bozkırlarından avrupa kapılarına kitapları okuduğum kitaplar.. (itiraf ediyorum, kütüphanem zaten karşıda..eşimde yazarlara göre hep sıralar kitapları.. oradan yanlış isimlerini yazmayayım diye bakarak yazdım bu mesajı)

0

siyasi kitaplar yerine tarihi kitaplar okumayı daha çok seviyorum.

0

siyasi kitaplar okumam genelde ticari kitaplar okumayi seviyorum.
ama illa okunacaksa da yilmaz ozdil in kitaplarini oneririm

0

siyasi kitaplar okumam siyasetle ilgilenmem sevmiyorum

1

siyasi kitaplar hep ilğimi çekmiştir soner yalçın tercihim genelde reis adlı kştabını okumştum