0

aslında kısmen zararlı.içeriğini tam olarak bilemiyoruz.kimbilir oraya yazılmayan daha neler vardır içinde..o yüzden yine de elimi ve ağzımı sildikten sonra yine de su bulursam onunla da yıkıyorum bir şekilde.

0

bilindik marka kullanılmalıdır. bazen alıyorum gerçekten bazıları hiç iyi çıkmıyor.hatta bazen ayakkabıları siliveriyoz gördüm ki ayakkabiyi maffetdi başıma geldi kaliteli olandan alacan herseyede kullanmiycan

0

zararlı olduğu söyleniyor ancak olmazsa olmazı haline geldi günlük yaşamlarımızın. en azından bilindik markaların ıslak mendillerini kullanmakta fayda var.

1

islak mendil alırken özellikle içeriğine dikkat etmeye çalışın. daha saf daha az kimyasal içeren ıslak mendilleri tercih edebilirsiniz.ayrıca içeriğinde paraben olmamasına dikkat edin zaten parabenin olduğu bütün ürünler sağlığa zararlıdır. bu kimyasallardan uzak durmak istiyorsanız ıslak mendil seçerken bebekler için özel olarak üretilmiş ıslak mendilleri alabilirsiniz onların içerikleri daha saf tutulmuştur.

0

islak mendil seçimlerinde özellikle paraben içermeyenleri tercih ederseniz zararı yoktur.

0

ıslak mendillerde kimyasal içerik olabildiği söyleniyor. bu durumda zararlı olması muhtemeldir. özellikle bebeklerin altı temizlenirken ıslak mendil kullanılması erken ergenlik belirtilerinin ortaya çıkmasına neden olabiliyormuş. oradan buradan okuduklarımız tabii bunlar. uzmanlarca yapılan açıklamalara bakmak en doğrusudur.

0

paraben icermeyen islak mendiller zararli degil

0

eğer ıslak mendilin içinde bulunan birleşenlerin herhangi birine alerjiniz yok ise sağlığa zararlı değildir.