0

çamaşır suyu ve türevleri kimyasal maddeleri oldukları için elbette zararları mevcuttur ancak bunları tuz ruhu gibi şeylerle karıştırarak kullanırsanız zehirlenmelere dahi sebep olabilir nefes almanız da güçlük çekebilirsiniz bu yüzden çamaşır suyunu kullanacaksanız az miktarda ve gerektiği kadar kullanmanız gerekiyor ve çok fazla kokusunu içinize çekmezsiniz bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

0

zehirleme ozelligi tabiki var ama biz kadinlarin vazgecilmezi odur yani hijyenik acisindan temizlik konusunda birebirdir. beyazlatmaa ozelligi cok hosuma gdyor ne kadar kokusu bunaltsada :)

0

illaki sağlığa zararlı kimyasal bişey sonuçta
hatta annem bi kere zehirlenmişti baya kötü olmuştu dikkat edin
fazla kullanımda fazla maruz kalındığı zaman havasız yerde kullandığınız zaman zehirliyor

0

çamaşır suyu tabiki çok zararlı hele ki kimyasal olunca insan sağlığına pek faydalı olduğunu söyleyemicem

0

çamaşır suyu kullanmak insan sagligi için tabiki çok büyük şekilde tehlike oluşturur.hemde açık alınan çamaşır suları kola siselerine koyulursa insan su diye içebilir.
ama çamaşır suyu hijjen bakımından tabiki çok etkilidir kokusu agirdir ama mikroplar karşında son derece de etki gosterir.kullaniyorsak eğer çocukların ulaşamayacağı yerlerde veya çamaşır suyu doktugunuz yeri havalandirin

0

camasir suyu kullanmak kokusu bazen ağır geliyor.ben çok kullanıyorum her bilasik ta lavobo da banyoda mutfakta sağlık açısından biraz zarari vardır da mikroplarida öldürmesi icin mecbur kullanıyoruz

0

çok zararlı uzun süre kullanınca beyin hücrelerini öldürüyor

0

her şeyin fazlası zararlı olduğu gibi tabiki çamaşır suyunu da fazlası zararlı. bundan zehirlenende var kullanırken dikkatli olmak ve fazla kullanımdan kaçınmak gerekiyor.

0

çamaşır suyunun içerisinde klor ve çeşitli kimyasallar olduğu için zararlı olabiliyor. özellikle hamilelerin kullanması oldukça zararlıdır. çamaşır suyuna maruz kalınca bolca el, yüz yıkanmalıdır. başka malzemelerle karıştırılmadan kullanılmalıdır. az miktarda kullanılmalıdır, kullanılan yerler bol su ile durulanmalıdır.