1

yaz mevsimi kesinlikle. kışın derdi bitmez hiç. kabanlar montlar kat kat kıyafetler. kar ayaz. yazarken bile içim üşüyor. yaz öyle mi? mis gibi güneş. akşam çardakta oturmaları, piknikler, tatiller, geziler her yer mis gibi çiçek kokar. bi tek yazın çalışmak zor gelir. içerde oturmak güzelim güneşli havada dışarda gezmek varken.

0

yaz mevsimi bence daha iyidir. yazları güneşte yanmayı,denizi,kumu daha çok seviyorum. üşüme derdi yok,kalın giyinme derdi yok. dışarda sabahlayabilmekte en güzeli.

0

ben kış mevsimini daha çok seviyorum. çünkü kış mevsiminde havalar soğuk olunca kışlık kıyafetler çıkar, kış aylarında kazak giymeyi çok severim, bir de hava yağışlıysa o yağışta dışarda gezinirim. eve gelince doğal veya sobayı açar ısınmaya başlarım, bir süre sonra ısındığımda mutfaga gitip kahve yaparım kendime, kahveyle birlikte bir pencerenin kenarına geçip dışardaki yağışı izlerim. eski zamanlarda sobalar yaygın olunca, sobalara patates atardık, meyve yediğimiz yiyeceklerin kabuklarını sobanın üstüne atıp odaya hoş koku yayılmasını sağlardık.

0

yaz mevsimi her zaman favorimdir.hem gezmenin keyfi bile ayrı yazın kışın soğuktan bişey yapılmıyor ki.

1

ikisi arasında bir tercih yapmam gerekiyorsa yaz mevsimini daha çok seviyorum. kışın kat kat giyinmek hava soğuk olsa dahi beni çok darlandırıyor.ayrıca sürekli olarak kansızlık çektiğim için kışın ellerimi ve ayaklarımı hiç ısıtamıyorum ayaklarım ısınmayınca da sürekli üşüyorum.

0

bana göre bahar mevsimi her zaman daha iyidir.bahar rengarenk bir mevsimdir.bitkiler çeşit çeşittir.

0

bana göre kesinlikle kış mevsimi. çünkü sıcaktan nefret ediyorum.