1

disari cikip bir kac tur atmak sonrasinda acildiginizi goreceksiniz.veya hareketli muzikler dinlemek.eger karniniz ac ise buda halsizlik verir yemek yiyin.

1

bir insan halsizlik olunca kış aylarında c vitaminlerini daha çok tüketmeliyiz, bitki çaylarını içebiliriz. halsizlik olduğumuz zaman uyku düzenini iyi takip etmeyiz, iyi uyursak halsizliğin geçmesine yardımcı olur, sağlıklı besmeliyiz, yağlı, tuzlu yemekleri yememeye özen göstermeliyiz, bol bol su tüketimi yapılmalı, halsizim diye yayışmamalıyız, sürekli yürüyüş yapmalıyız, strese neden olacak olaylardan uzuk durmayız, vücuduma zara verecek alkol, sigara veya uyuşturucu maddeleri kullanmamalıyız.

1

halsizliğe iyi gelen şeyler genel olarak içecekler olarak görüyorum en çokta nane limon olduğunu düşünüyorum çünkü nane limon gerçekten çok faydalı bir içeceklerden biri yada kış ayları içinde de meyvelerinden dqhq çok vitamin alabileceğimizi düşünüyorum bunun içinde bol bol tüketmemiz lazım diye düşünüyorum.

1

spor yapıp iyi beslenmelisiniz. her gün ılık duş alarak kendinize daha rahat gelebilirsiniz. daha fazla protein ağırlıklı besinler tüketirseniz enerjiniz de artacaktır. her ne kadar asıl enerjiyi karbonhidrat verse de aslında kaliteli protein ile daha zinde olabilirsiniz. ama başka bir sebebi de olabilir geçmeyen halsizliğin. bir kan tahlili vermenizde yarar var.

1

-duş almak
-hareket etmek
-kuru meyve yemek

1

öncelikle doktora gitmenizi öneririm neden kaynaklandığını öğrenmeniz açısından biz burada birşey yazarız uygularsın bir rahatsızlığın vardır daha kötü olursun o yüzden sebebini önce öğrenmek en doğrusu ama sebepsiz ise halsizlik bol c vitamini bol su ve ılık duş çok iyi gelir.