0

hani bazen bir şey düşündüğüm zaman bir şey aklımda geçirdiğim zaman aslında kimseye duyuramıyorum sadece bir şeyi aklımda tutuyorum tam olarak benim yapmak istediğim ve düşündüğüm şeyi başka biri yapıyor ve sanki ben söylemişim gibime geliyor sadece öyle oluyor.

0

evet başıma çok gelmiştir demek ki o kişinin altıncı hissim yine artık hisleri kuvvetli demek

0

yaşamadım bilmiyorum nasıl oluyormuş bilemedim şimdi

0

içinden geçirdiğin anda o kişi hiç birşey düşünmüyor ise telepati yöntemi denilen sistem işe yarıyor mesela bir şeyi sen düşünürken bir süre sonra onu başka bir kişinin yapması gibi de olabiliyor zihinsel yönetme de denebiliyor

1

evet bazen oluyor acaba nasıl bildin filan diye soruyorum yani şaşırtıcı oluyor.

1

poyrazim yok yok kardeşim bazen banada öyle oluyor genelde abimle benim aramda olan birşey sanki içimi okuyor anlam veremedim.

1

bende oluyor illa bu bisey dusunmek degil akliniz da ki sarki bile olabiliyor :)

0

hic konusmuyorum mesela bisey dusunuyorum. yanimdaki efendim tam duyamadim falan diyor.. bu genelde cok yakin oldugum insanlar oluyor. her zaman da olmuyor tabi.

0

yok yaşamadım ama içimden de geçiyor acaba bu duydunuz diye :)

0

çoğu zaman aynı hissi yaşıyorum. duyuyor mu acaba duysa ne yapar duyarsa ne olur bazende duyuyor ve caktirmiyor gibi bir his de oluyor bu arada bu hissi tek ben yasamiyormuşum sevindim.

0

bazen babada olur. ama fazla kuruntuya gerek yok.

0

sesli söylüyorsun dur belki de öyle olabilir mi ? ben hiç yaşamadım yani içimdeki sesi nasıl duyacak bir insan fikrim yok kardesim.