0

ben büyüye inanıyorum.bazı kötü insanlar yapıyor onu.onunla uğraşan ve onu yapmak isteyenlere de sinir oluyorum.hiç allah korkusu yok mu onlarda?nasıl cüret ediyorlar?nasıl korkmuyorlar dadanır diye.. sadece bu dünyayı düşünerek yaşıyorlar resmen.ya üç harfliler dadanırsa ? sonra nasıl kurtulacaklar? ne kadar gözü kara insanlar var bu dünyada..allah korusun hiç öyle bir şey yaşamadım.allah uzak tutsun öyle şeyleri düşünenleri,yapanları benden.

0

bismillahirrahmanirrahim
er-rahman ve er-rahim olan allah'ın adıyla.

maide 110.ayet

"(o zaman) allah diyecek ki : "ey meryem oglu isa! senin ve annen üzerindeki nimetlerimi hatirla.hani sen ruhu'l kudüs (cibril) ile desteklemistim.hem besikte hemde yaslılıkta insanlarla konuşuyordun.hani sana kitab'i,hikmeti,tevrat'i ve incil'i öğretmiştim. iznimle çamurdan kuş suretinde bir sey yapıyordun, sonra ona üflüyordun.o da benim izin vermemle (canlı) bir kuş oluyordu. iznimle kör ve alaca hastasını iyileştiriyordun. iznimle ölüleri (kabirlerinden diri olarak) çıkarıyordun. israiloğullarına apacık delillerle geldiğinde , onlardan kafir olanlar: "bu apacık bir sihirdir." demislerdi de onları senden engelleyerek (seni korumuştum).

0

bu işlerle uğraşmayın arkadaşlar yapana da yaptırana da cennet yüzü yok. tehlikeli ve çok günah.

1

büyüye inanırım. sonuçta peygamberimize bile yapılmış ve bu işlerle uğraşanlar lanetlenmiş. cennet kokusu burunlarına gitmeyecek denilmiş islam dininde. her insan gibi bende işim gücüm rast gitmediğinde düşünürüm ara ara. ama belirtilerini okuduğumda hiç bir etkiyi üzerimde görmediğim için düşünmüyorum büyü olduğunu. ama bunları düşünerek bile kötü enerjiyi üzerimize çekiyoruz aslında. hepimizin yaydığı belli frekanslar var ve bu düşüyor böyle etkilerle. tek ilacı dua diye düşünüyorum. allah var, keder yok.

0

inanıyorum ve var oldunuda bir kaç ker düsündüm belkide vardır kanıtlaymam :)

0

büyünun kuranda dahi yeri olduğu için tabi ki inanıyoruz fakat ne yazık ki yaşayarak varlığını da idrak etmiş bulunuyorum. detaya inip korku hikayeleri sayfasına çevirmek istemem burayı fakat yalnızca hacıya hocaya giderek kurtulmuştum gördüğüm rüyamsı şeylerden.

0

büyüye inanırım bazen üzerimde var mı acaba diye de kuşkulandıpım olur veya ailemin üzerinde varımdır diye. çünkü işlerimiz yolunda gitmiyor ve sürekli bir sorun aksilik çıkıyor. bu yüzden başka bir insanın bizim işlerimizin kapalı olması için mi yaptığını sorgular duruma geldiğim olmuştur. büyüye inanırım. üzerimde var mı bunu bilemem ama olduğunu söyleyenler olmuştu. tabi ne kadar doğrudur inanmalımıyım buna da emin eğilim.

0

büyüye tabi ki inanıyorum. sonuçta bu geçmiş zamanlarda peygamber efendimize bile yapılmaya çalışılmıştır. aynı şekilde babaanneme de yeni evlendiğinde dedem fakir ayrılsın diye akrabaları yaptırmışlar. iyi bir hoca bozulmasında çok yardımcı olmuş. açıkçası zaman zaman olduğunu düşünmüyor değilim. eski evimdeyken sürekli başımıza bir iş geldi. yeni eve taşındık elde avuçta para tutamıyoruz. eşim iş yönünden o kadar şanssız ki. çalışmasın kazanmasınlar yuvaları bereketli olmasın diye bir büyü yapıldığını düşünüyorum. hamile olduğum için baktıramıyorum. doğumdan sonra ilk işim baktırmak olacak buna. eşim tarafından yapılmış bir şeyler hissediyorum nedense.

1

evet büyüye inanıyorum. bu konuda takintiliyim biraz:)zaman zaman düşünüyorum ben büyü mü var diye. işin entresan tarafı hangi hocaya danışsam sen de büyü var diyor.:)300tle ile 400tle arasi para istiyorlar. tabi ben de vermiyorum. çünkü madem ben de büyü olduğunu görüyor bu dolandırıcı hocalarda param olmadığıni neden görmüyorlar. benim maddi durumum iyi degil. insan allahtan korkar biraz.