0

sabır diyelim... bu kazançları yapmak için bile belli bir sabır gerekiyor çünkü.... bize de sabrı öğretiyor sorumani... bir yandan da bilgi alışverişinde bulunmamız için bir fayda yanii...

1

belli bir miktar para kazanmamızı ve bu parayla birikim yapmamızı sağlıyor. aynı zamanda daha fazla bilgi sahibi olmamız için iyi bir site.

1

sorumani bize daha fazla para biriktirmemiz ve kazanmamız için iki kat kazanç veriyor. burada olanlar için bir çaba yapıyor. başka site olsa reklam izle, şunu yap ama sorumani bunu yapmıyor. 25 tlyi bulduğun an kazanıyorsun. bence birikim yapılacak bir yer.

0

sorumani diğer sitelerden çok ve daha çok farklı bir site diğer siteler seninle mahbbet bile etmez mesaj atsanız cevap dahi vermez. sorumani öyle değil samimi ve güler yüzlüler bizler için her zaman uğraşıyorlar. para kazanıyorum burada 25 tl ödeme talebinde bulunmuştum 1 hafta oluyor çekelim paramı pazar günü talep ettim bugün yattı. bana para kazandırdı birde beni bu siteye bağımlı yaptı :) gerçekten güzel bir site.

0

cevap verirken düzgün cevap vermek için düşünüyorum. bilmediğimiz sorulsr hakkında araştırma yapıp, kendi düşüncelerimle yazıyorum ve para kazanıyorum.

0

henuz maddi acidan bir gelir elde edemedim ama guzel bir ortam olmasindan dolayi hem sohbet tarzi hemde bilgi edinme tarzinda cok memnunum :) bilgi ve ilerleyen zamanlarda para kazanimi olacaktir.:)

0

düşünmemizi sağlıyor.düşünürken doğal olarak içsel yolculuk yapıyoruz.mekanik olmamızı engelliyor daha ne olsun.