1

şimdiye kadar hayatımda öğrendiklerim ile, sorumani'den öğrendiklerim neredeyse aynı ağırlıkta. imla kurallarına dikkat etmeyi ve mantıklı cümleler ile kendini geliştirmeyi öğrendim. iyi ki böyle bir site var.

0

sorumani sitesi harbiden çok faydalı.el hızımızı hızlandırıyor.bilmediğim birçok konu hakkında bilgi ediniyorum.

0

sorumani sitesi soru sorma ve cevaplama özelliği ile insanların iletişimine katkıda bulunur daha iyi algılama yorumlama ve cevaplaması ile de kişisel özgüven kazanmaya neden olur bilmediğiniz soruların merak ettikleriniz sanki iç dünyanızdaki merak duygusunun hazinesi niteliğindedir aynı zamanda manevi boyutunun yanında maddi boyutu da vardır ve bu maddi boyut size iş yapabilme yeteneğini çabalama emek vermeyi de maneviyat duygusuyla empoze eder

0

sorumani sitesinin faydası saymakla bitmemektedir.sorumani sitesi öncelikle kişilerin kültürünü ve bilgisini arttırmakla beraber hem sorduğu soru ve verdiği cevaplar ile karşısında bir kazanç sağlayan yararlı ve faydalı bir soru cevap sitesidir. çoğu yazarlar bir gününü yani zamanının fazlasını bu listede geçirmektedir karşılığında ise kazançlarını banka hesaplarına aktarılmaktadırlar.

0

sorumaninin oncelikli faydasi para kazanabiliyor olmandir. onun disindaki faydasi da burada sorulan sorulardan bilgi ediniyorsun.

3

sorumani sitesinin hem maddi hem de manevî birçok faydası var.yani hem güzel vakit geçirip, birşeyler öğreniyoruz, hem de maddi kazanç elde ediyoruz.