0

valiz alirken saglamligina genisligine dikkat edilmelidir bence

0

ben yürüyen valiz kullanıyorum bir yere gitcegim zaman büyük var hem oğlumun ,hem de benim eşyalarım sigsin diye büyük olmasına dikkat ederim. sert olması lazım öyle dandik birşey almam bir süre sonra yırtılırsa param boşa gitmiş olur .derin olması lazım ki tüm aldığın eşyalarım içine sigsin yani bunlara dikkat ederim.

0

once ic genisligi en onemlisidir ama insanlarin es gectigi nokta;bolmelerinin olup olmadigina bakmiyorlar fermuar li gozu ufak tefek gozu ne kadar cok ise o kadar kullanislidir valiz.birde oyle siradan bir valiz almayin ustune yuk felan dustugunde icinde ki esyanizi korusbilecek bir dis yapiya sahip olsun. bu 3 une dikkat edin derim.

0

ben valiz alırken sert yapıdan yapılmış olmasına özen gösteririm. çünkü çok kıyafet koyunca sert yapıdan olmayan valizler hemen bükülüyor ondan dolayı sert yapılılar bakarım ve derin olmasına özen gösteririm çok eşya alsın diye.

0

valiz alırken sert olmalı, kumaşı iyi olmalı, içe çökmemeli, boyutu değişebiliyor. ayrıca tekerleklerin çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir. içinde ki düzen nasıl diye kontrol edilmelidir.

0

valiz satın alırken dikkat etmemiz gerekenler ;ezilmemesi gerekiyor ,sert bir yapıya sahip olması gerekiyor ,içinin derin olması gerekiyor.