0

evet sürebilir zaten anlasabiliyorsan onyıl icindede olsa çok yıllar gitsede uzun sürer mesela benim arkadaşım var on yılı geçti görüşüyoruz bunun yılla ilgisi yok anlaşmak önemlidir bunun on yıl yirmi yıl sürmesi kişilerin birbiriyle anlaşmasına bağlı bence

0

olmazmı 14-15 senelik arkadaşlarım kardeşlerim var. yani kısacası kafa dengi arkadaş bulman önemli bulursan bidaha bırakamazsın zaten

0

bu dönemde kurulan dostluklara güven olmaz. eskiden güzeldi dostluk arkadaşlık şimdi herkes çıkar peşinde insan ailesine bile zor güveniyo bu devirde.

0

çok şanslıyım ki ilkokul 1. sınıftan bu yana devam eden dostluğumuz var.çocukşuğum gençliğim onunla geçti.şimdi ahretliğim diyebilirim.

0

ben 7 yaşından beri arkadaşımla dost gibiyim ve şuan 24 yaşındayım oda evlendi bende evlendim ama hiç bir şekilde birbirimizden kopmadik çocukluk arkadaşım gene birbirimizi arayıp ,sorariz 17 senelik arkadaşlığımız ,dostluğumuz var. harbi delikanlı bir kız o bizim eve gelirdi ben onlara giderdim. halada samimiyiz yani kardeş gibiyiz öz kardeşim gibi çok severim o izmit'e gelin gitti bende kuşadası'na gelin geldim ama telefonla görüşürüz . ailelerimiz izmir'de oturuyor izmir'e gittiğimde oda geldiğinde hep bir araya tekrar geliriz arkadaşım,kardeşim,dostum o benim bir tane daha vardı. rahmetli oldu allah rahmet eylesin sevgili tarafından 21 yerinde bıçaklandı onunla 4 senedir arkadaştık ama kısada olsa iyi bir dostu ablam ,kardeşim gibiydi :'( o aklıma geldikçe halada ağlarım :'(

0

bir insanla o kadar vakit geçirince elbet senin bir parçan olur ama hiç öyle bir arkadaş, eş, dost olmadı çevremde ben de hep o kişiyi arayıp durdum. halen de arıyorum kimse yalnız ölmemeli bu hayatta.

1

guzel soruymus 10 yili gecen fazla sayida dostlugum var. bu tezin dogru olduguna inanabilirim.

0

hayır olmaz bence seni her zaman yarı yolda bırakabilir çünkü bu zamanda kimseye guvenme

0

evet 21 yaşındayım 14 yıllık çocukluk arkadaşım var o bana alınmaz ben ona alınmam onun kötülüğünü düşünmem çünkü o benim çocukluğum bende onun bir süreden sonra zaaf gibi oluyor ömür boyu sürer diye düşünüyorum

1

15 yıllık dostum vardı ailemden bile önceydi benim için ama bitti çünkü kaybettim kendisini :(

0

çok fazla buna inanmıyorum evet bundan üç yıl önce benimde öyle bir dostum vardı ama olmadı birbirimizden uzak düştük evet eskiden yedigimiz içtiğimiz asla ayrı gitmezdi evlerimiz farklı şehirlere taşınınca ayrılmak zorunda kaldık ve buna göre telefondan bir yere kadar oluyor öyle uzun sürmüyor yani çünkü benim ona ihtiyacım olduğu zamanlarda yok ve bunun suçu değil bu gibi durumda telefonu açıp onunla konuşmak yani bana gereksiz geliyor bu sebepten dolayı ben sanmıyorum gerçek dostluk yani evet olabilir ama kesinlikle aynı şehirde ve birbirlerine yakın olmaları gerekiyor uzaklaştıktan sonra araya mesafe girdikten sonra bu durum pek söz konusu olmuyor.

1

10yıl sürdü sonra herkes evlenip yuvasını kurunca bizim dostluklar yalan oldu

0

bence de öyle. hayatımda 10 yıldır olan arkadaşlarımla hâlâ görüşürüz. yan yana gelemesek bile hep telefonda hâl hatır sorarız.

0

bu kadar uzun sureli devam eden tek bir dostum var geçen sene de düğününde sagdiclik yaptım. kesinlikle aramızdan su sizmaz diyebilirim. bu sözün doğru olduğu kanısındayım.

0

10 yıl dostluklar vardı eskide kaldı artık günümüzde artık insanlara pek güven kalmadı.

0

bence doğrudur benimde var hala beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ilerisi nolur bilemem