1

yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz? ve nedenini nedir?

nedenini bize bir kaç kelime ile açık layın

7 cevap
0

şuan icin aklim karişikki insan kime inanacagini şaşırır hale gelmis bir durumda.benim için şuan en agir basan parti iyi parti suanlik kararim bu.

0

yerel seçimlerde pendik belediyesini farklı bir partiye, istanbul büyükşehir belediyesini farklı bir partiye oy vermek geliyor içimden çünkü hizmet istiyorum memnuniyet kalmak istiyorum herkes gibi ve bunun için şahsa oy vermek daha doğrucu olacaktır.pendik ve istanbul büyükşehir belediyesi ak parti'nin elinde, ben pendik'ten memnunum ama aynı şeyi istanbul için söyleyemem.bu seçim oyumu ak parti'den yana kullanmayacağım çünkü yenilikçi bir kimliğe sahibim ve bu yüzden bir dönem de başka bir partinin çekip çevirmesini görmek istiyorum.ak parti bu seçim pendik belediyesi adayını yine aynı kişiyi göstermezse eğer oyumu ak parti'den yana kullancam tam aksine o isim yine aday olursa ak parti'den yana kullanmayacağım pendik belediyesi oyumu ama istanbul büyükşehir belediyesi oyumu ak parti'den yana kullanabilirim belki de kullanmam çünkü kararsızım iki dere bir aradayım, düşüneceğim bunun için uzun uzun.

0

bence bu soruyu cevaplamak olmaz kim hakediyosa ona veriyorum hakeden belli

0

ben her zaman aynı kişiye oyunu veriyorum. sevmediğim halde boş atmakta istemiyorum ailem ona verdiği için bende onu tercih ediyorum .

0

oy verme şeyleri hep özeldir. çünkü oy verirken nasıl perdeler ardından oy kullanıp, kapalı zarfa koyuyorsak o tercihimizde saklı kalsın. ben her zaman vatana millete en hayırlı olacak partiye atarım.

0

oy kullanmayacağım. siyasete, politikacılara asla prim vermem onlarda bizim gibi insan biz halk olarak onları bizi temsil etmek üzere yukarı taşıyoruz fakat onlar oturmaktan, kavga etmekten, birbirlerine laf atmaktan bir şey yapmayıp asgarinin onlarca katı para alıyor ben de bu insanların haksız kazancına destek olmaktan men ediyorum kendimi.

0

partiye değil kişiye oy vereceğim o yüzden aday listelerini bekliyorum karar vermek için.