0

gercekden o şehir için emek veren icarrat yapan yoksulun fakirin yetimin yaninda olan vatandasi dinleyen onlaerla omuz omuza olup hak savunan şehri icin çalisan koltuk sevdasi olmayan kişi benim herzman başimin tacidir. o yüzden bu saydiklarima laik olan kişiye vercem oyumu.

0

partiye göre vericem.çünkü adayların fark yaratması için bence parti en önemli etken diye düşünüyorum.

0

kişiye göre karar vericem hepsini inceleyeceğim

1

belirli bir görüşe sahip olduğum için iyi bir aday nefret ettiğim bir partiden aday olursa asla oyumu alamaz. o yüzden benim için parti önemli bir konu, kötü bir partiden de iyi bir aday çıkmaz bana göre.

0

yerel seçimlerde kişiye göre oyumu vereceğim, hizmet adına.

0

2018 seçimlerinde partiler oy verecek çünkü ak parti'yi seven ve bilanço kişi vardır.

0

seçimlerde ben biraz çekingen kalmayı tercih ediyorum. çünkü hiç bir siyasal parti benim için bir önem teşkil etmiyor. o yüzden genel de oy kullanmam. benim oyumla ne değişecek diye düşünenlerden değilim. sadece oyuma layık bir parti bulamıyorum hepsi bu. yerel seçimlere gelirse onun da benim için bir farkı yok hiç birisini tanımam etmem. bir sürü vaadler verip sonra herkesi ortada bırakmayı çok sever bu insanlar. ama siyasi görüşünü beğendiğim bu insan yapar, hakkını da verir dediğim birisi olursa kişiye bakarım partiye asla bakmam. yerel seçimlerden önemli olan parti değil kişidir. ben de bir gün buna layık bir insan bulursam eğer oy vermeyi çok isterim.

0

kişiye göre tercih yapacağım insanları potansiyeline göre değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

0

ben iki bin on sekiz mart ayında yapılması muhtemel olan seçimde partilerin adaylarına göre bakacağım ancak iki ya da üç partinin adayına bakacağım bazı partileri tavırlarından dolayı direkt olarak kafamda eledim en güvendiğim insana oy vermeyi planlıyorum hatta bağımsız bir aday varsa ona da oy verebilirim bir partiye bağlı olması gerekmiyor adana belediye başkanlığı seçimlerinde genellikle yolsuzluk yapan insanlar seçiliyor ben de bu duruma şiddetle karşı çıkmak istiyor bir kamu oyu oluşturma girişiminde de bulunuyorum. artık adana belediyecilik görmeli diye düşünüyorum . sizler de partiye göre değil şahıslara göre oylarınızı verin çünkü orayı parti değil şahıslar yönetecek en uyumlu mahalli idaresi için çok daha iyi hizmet edebilecek insanlara oylarınızı verin asla ama asla parti bazında değerlendirme yapmak gibi bir yanlışa düşmeyin sizelere tavsiyem de bu yönde olacaktır . sizi yöneteni siz seçeceksiniz .bir halk nasıl yönetilmek isterse öyle yönetilir bu sözü unutmayın biz toplum olarak belediye başkanlarından çok çektik bence bu seçim ders almanın vakti geldi şahıslara bakarak oy verin partilere bağlı kalmayın

0

yerel secimlerde de genel secimlerde de hep aday gosterilen kisilere bakmisimdir. asla parti olarak basmadim oyumu

0

yerel seçimlerde partiye değil kişiye göre oy verdim bugüne kadar . bu seçimde de öyle yapacağım.

0

partiye göre değil kişiye göre oy vereceğim.
tüm partilerin adaylarınu gözden geçireceğim.

0

yerel seçim olduğu için kişiye göre tercih yapacağım.

1

ben 2018'de mart ayına yapılacak olan yerel seçimlerinde bütün partilerin adaylarına bakacağım.. liyakat esas olacak seçimimde..