0

mutluluk anı yaşamaktır. başkalarının mutluluguyla bile sevinmektir. dünyayı cikarsiz sevmektir. eğer bir karşılık beklerseniz hep sonu hüsran olur.

0

mutlulugun formulu beklentısız olmaktır beklentı ıcınde olma mutlu ol

0

mutlu olmak için etrafa iyi bakın baktınız hiç iyi bişey yok etrafı neşelendirin böylelikle onlar mutlu olacaktır ve sizde mutlu olmuş olursunuz

0

mutluluk bizlerden çok uzak rüya hey biz istemezmiydik mutlu bir yuva sahte sevdalarin sahte koynunda adaletin bumu eyyy zalim dünya. böyle bir şarkı var mutluluk formülünde yok insanların ne zaman mutlu olacağı belli olmuyor malesef.

0

mutluluk diye birşey olduğuna inanmıyorum.sadece mutluluk rolüne bürünmüş sahte maskeler vardır..

0

mutluluğun sırrı kendinizin bu dünyada başaramayacağı hiç bir şey olmadığına inandırın, kendinizi tatmin edecek işlerle uğraşın ve moralinizi hep yüksek tutun, insanların hakkınızda her bir dediğine kulak asmayın çünkü bazen yıldızları dinlediğinizde yalnızlığın da gelip geçici olduğunu anımsarsınız, emek verdiğiniz birşey insanlığa yararlı ise eğer vicdanen rahatlamış olursunuz, bu nasıl olacak derseniz kötü bir davranıştan alıkoyunuz.güleryüzlü olarak etrafınızda bilinirseniz herkese parça umut dağıtmış olursunuz.bunları yapmak zor değil.

0

mutluluğun formülü hayatı kafaya takmayarak yaşamaktır.

0

cahilliktir. ne kadar çok şey biliyorsak o kadar mutsuz oluruz.
cahillik mutluluktur diye bir söz de vardır hatta...

0

huzur neşe sevinç evlilik .formülü bunlar

0

yoktur tabi ki.mutluluk anlardan ibarettir ve formüle edilemez