0

bence bir galatasarylı li olarak quarejma dır

0

quti hernandez veya ricardo quarejma olabilir

0

beşiktaş kulübünde en iyi futbol oynayan gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ricardo quaresma'dır, skora çok büyük etkisi var çoğunlukla asistleriyle. çok klas bir futbolcu, izlerken hasta oluyorum daha da. querasma gibi bir futbolcu beşiktaş'da bırak türkiye'de görmedim hiç adam gibi.

0

bence besiktasta oynamis en iyi futbolcu sergen yalçındir eski maclari izliyorum bazen sergen neymis be diyorum çogu kisi bu soruya dembaba demis evet dembabada taraftar ve besiktas kulubu için baya yararli olmus ve belkide cogu kisi icin en iyisi denilebilir duruma gelmistie ancak sergen yalçinin gollerini ve paslarini izleyen biri bana hak verecektir dolayasiyla bu soruya cevabim milli takimdada oynamis ve gogsumuzu kabartmis milli futbolcumuz sergen yalçındır şu an ligde alanyasporun basina geçen hocamiza basarialr dilerim.

1

soruyu iki bakımdan inceleyecek olursak, bugüne kadar beşiktaş futbol kulübüne gelmiş en iyi yabancı oyuncu kuşkusuz dem baba, türk oyuncu ise rıza çalımbay’dır.

0

benim en çok beşiktaşta beğendiğim futbolcu demba ba

0

beşiktaşın en iyi oyuncusu helesoy dur başkası olması mümkün olmaz olmamalıdır en iyisi

0

dembaba bildiğim kadariyla. futbolla pek aram yoktur.

0

bence manuel fernandes adam hala daha çok iyi futbol oynuyo onun dışında son dönemlerde talisca aboubakar bunlar gibi oyuncular artık zor gelir beşiktaşa

0

bence ilhan mansız ya galatasaraylıyım ama çok severdim kendisini