0

acun ilıcalı'nın karakterini kimse bilemez. ben, insanların çok fazla gereksiz yere ilahlaştırdığı(abarttığı) bir insan olarak görüyorum. evet parası olabilir bizim için ideal hayatı veya ulaşmamızın imkansız olduğu bir hayattır onun ki. yine de fotoğraflarından anladığım kadarıyla sakin ve soğukkanlı bir insan. pek gösteriş yaptığı söylenemez kendi etrafında yaşarken papparazilerin onun kendi etrafında yaşadığı hayatı bizim gözümüze soktuğu için genelde yaptığı çoğu şeyden haberimiz oluyor. yine de şu sıralar ben pek haberini duymuyorum. nefret ettiğim söylenemez ama sevdiğim de söylenemez.

0

ben çok başarılı buluyorum. acun çok efendi biri. eşinden dolayı yargılanmamalı. acun yaptığı bir çok şey başarılı. ve farklı programlar.

0

bence çok basarılı. adam ilk baslarda sadece bir muhabirdi sonradan kanalı satın aldı. bu kadar basarı ve bu azim ile yaptıgı tüm yayınlar bence çok basarılı.

0

acun ilıcalı başarılı bir programcı, her işin altından kalkan bir adam önce sunuculukla başladı. sonra da kanal sahibi oldu.

0

ben acun unn yaotigi sosyal seyleri seviyorum . ama ozendirecek kismina gelecek olursak survivoe felan kotu ornek olusturuyor diye dusunuyorum . ve izlemeye devam ediyorum nedense .