0

acun ilıcalı'nın yaptığı bütün programları çok sevmiyorum ben çok beğeniyorum çünkü ben onu çok başarılı buluyorum bütün her şeyde başarılı olur mu bir insan çok başarılı yaptığı programlar yetenek sizsiniz daha sonra survivor oynat bakalım o ses türkiye hepsi birbirinden güzel özellikle o ses türkiye çok eğlenceli komik güzel geçiyor hele şu an beyaz öztürk inanılmaz güldürüyor daha da beğenilecek.hatta bana göre o programı acun ilıcalı'nın her programları çok başarılı ama beyaz öztürk de o ses türkiye'ye farklı bir hava kattı.bence orada kalmalı bana göre hep. acun ilıcalı çok başarılı bir programcı bana göre.

0

beğenmiyorum hiç doğal gelmiyor bana sanki senaryo var gibi.

0

genelde fazla tv izlemediğimden yorumsuzum bu konuda

0

guzel degisik programlar bulup getiriyor eglenceli guzel

0

acun ilıcalı bin yaptığı programlar kaliteli oluyor güzel işler yapıyor.

0

evet vok beğeniyorum özellikle survivor başlasada izlesek

0

acun ilıcalı'nın yaptığı survivor yarışmasını beğeniyorum ve bazen gerçekten çok heyecanlı izlediğim zamanlar dahi oluyor. özellikle bu yıl türkiye ve yunanistan'ın arasındaymış daha heyecanlı olur diye düşünüyorum. ama o ses türkiye'de bence artık hadise ve murat boz'un ve jürinin genel olarak değişmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü gerçekten her yıl onları görmekten sıkıldım. resmen kadrolu ise girmişler gibi güzel bir şekilde her yıl o programı çekiyorlar hatta kendileri bile artık bu durumu dalgaya alıp buradan emekli olacağız şeklinde yorum yapıyor ve konuşuyorlar. o yüzden bence artık yeni insanlar gelmeli.

0

acun ılıcanın yaptığı bütün programları beğeniyorum. gayet başarılı bir sunucu ve televizyon programcisidir. türkiyede çok farlı platfomlarda programlar getirdi ve bu programmlar izleyiciler tarafından çok beğenildi. survivar, o ses türkiye, yetenek sizsiniz türkiye ve varmısın ?yok musun? programları birçok ızleyici tarafından büyük ilgi gördü.

0

acun ilıcalı bir patron olarak kazancın çoğalması adına reyting kovalıyor hep, cem adrian sosyal hesabından yaptığı açıklamada çok haklı duruyor ve eğer yaptığı açıklamasını bilmeyenler varsa bir zahmet baksın.ben beğenmiyorum o ses türkiye survivor gibi yarışmaları çünkü hep insanların duyguları ve umutlarıyla oynuyor.birilerinin buna sesi çıkması lazım,bir yere kadar böyle sürecek bu.