0

minik serçe olarak bilinen sanatçının adı sezen aksu'dur.bütün şarkılarını çok severim ama en çok sevdiğim şarkıları küçüğüm ve bir çocuk sevdim.

0

"minik serçe" olarak bilinen nadide sanatçımız "sezen aksu" nasıl da güzel nasıl da duygu yükle parçalar hala daha dinlerim.

0

sezen aksu tabiki mukemmel sarkilarin yazari soyleyeni ve mukemmel sesi tabiki

0

minik serçe lakaplı sanatçımız sezen aksudur

0

sezen aksu "minik serçe" lakabı ile anılır. oldukça güzel şarkıları ve besteleri vardır. geçmişten bu yana bir çok sanatçıya da beste vermiştir. sesi oldukça güzel güzide bir sanatçıdır. magazinsel anlamda yıllardır yıldız tilbe'yle küs olduğu biliniyordu. fakat bu yıl sezen aksu ve yıldız tilbe arasındaki bu küslükte sona ermiştir. bir de son zamanlarda özellikle konserlerinde espriler yapıyor. sadece şarkı söylese daha iyi. bu arada hangi sanatçılara beste verdiğini de kısaca şu şekilde açıklamayayım: ebru gündeş, gülben ergen, emel müftüoğlu, ferhat göçer, yeşim salkım başlıca beste verdiği sanatçılardandır.

0

minik serçem sezen aksudur favori hayranım

0

sezen aksu' nun lakabı minik serçe' dir.

0

minik serçe lakabı ile ülkemizde müzik adına bir çok insanın kulaklarının pasını silen isim sezen aksu'dur.

0

minik serceyi bilmiyenmi varki herkesin sevdigi gönüllerin sevgilisi sezen aksudur sezen hanım yıllarını sanata veren milyonların minik sercesidir kendine has güzel bir sesi vardır süper ses

0

tabiki severek ve her zaman dinlediğimiz sezen aksudur

0

minik serçe lakaplı sanatçımız sezen aksu hanımefendidir

0

minik serçe adlı sanatçımız sezen aksu hanımefendi'dir

0

minik serçe lakabıyla anılan sanatçımız sezen aksu'dur. edith piaf'tan esinlenerek almıştır.

1

sezen aksu gelir akla, minik serçe denilince. altın kelebek'de adı dahi anılmadı minik serçemizin ve bu konu beni rahatsız etti. sonra abuk sabuk insanlara müziğin dahi çocuğu deniliyor.

0

minik serçe lakabıyla anılan çok sevilen ve dinlenen sanatçımız sezen aksu'dur. sezen aksu'nun değişik bir sesi ve başarılı şarkıları bulunmaktadır. beğenerek dinlemekteyim. dinlemeyenlere de tavsiye de bulunurum .

0

minik serçe olarak bilinen sanatçı sezen aksu dur

0

minik serçe olarak bilinen sanatçı sezen aksu dur.