0

fenerli ise alex galatasaraylı isen hagi beşiktaşlı isen şifo mehmet trabzonsporlu isen şota

0

hagi den başka kimse yoktur zaten olamaz

0

roberto carlos anelka alex hagi guti hoijdonk

0

türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu tabikide alex de souza'dır bence.çünkü fenerbahçede hem takım kaptanlığı hemde takımın en iyi oyuncusuydu.yani orta sahada oynayıp baya bir iyi performans sergileyip takımı taşıyordu.çok güzel golleride vardı çok başka bir adamdıya çok zekiydide attığı goller felan baya iyiydi.hiç unutamam alex de souza'yı küçükken imzalı bir formasını almak istiyordum fakat nasip olmadı.ama ginede olsun unutmadık değil yani alex de souza gibi bir oyuncu ile tanışmakda isterdim ama olsun ginede bunada şükür diyelim.şu anda futbolu felanda bırakmış ne diyelim hakkında hayırlısı olsun.ama keşke hep fenerbahçede kalsaydı ondan daha iyisini bence bulamayız.

0

roberto carlos cariyer olarak van persie snijder bunlardır

0

selçuk inan'ın çok iyi futbol oynadığını düşünmekteyim.

0

alex ten başkası yalan yalan gerçekten yalan

0

bence türkiyeye gelmiş geçmis en iyi futbolcu fenerbahçelilerin efsane oyuncusu alextir ancak galatasaraylıların efsane ismi hagide onlar için çok önemlidir yani bu sorunun cevabı fenerbahçeliler için alex de souza galatasaraylılar için hagidir.

0

ilhan mansız ve aleks en başta gelir
pascal

1

galatasaralılara sorarsak hagi der, fenerbahçelilere sorarsak alex der, beşiktaşlılara sorarsak da pascal nouma der.. :)

0

bence türkiye'ye gelmiş en iyi fotbolcu alex de souza'dır.

0

eger turk sorarsan degisir ama yabanci sorarsan ilk alex sonra hagi gelir ama alex hep iyiydi alexin ustune oyuncu tanimam ben valla cunku kralex her zaman en iyiymsiydi mucadeleci hirsli istekliydi simdiki gibi cakma futbolcu degildi

0

bunun icin kesin bir yargi soyluyemiyorum . ama boyle queresma gibi bize heycan veren bizin atesleyen 3 5 oyuncu var . bunlar ilhan mansiz ahmet dursun hagi gibi oyuncular . yani siyluceklerim bu kadar .

0

bence hagidir ama alex de souzayoda unutmamak lazım