0

hayır korkmam hergün diş acısı çekmektense birseferde diş hekime gider çekerim kurtulurum korkanlarada anlam veremıyorum

0

korkmuyprum haytta bütün acıları yasadım diş acısı nedir ki daha önce cektirdim sorun olmadı yine olsa yine cektirirm

0

hayatimda hiç gitmedim dişlerim çürük ama yaşayanlar çok kötü anlatiyor :)

0

17 yaşıma kadar korkmuyordum ama 17 yaşımdan sonra korkmaya başladım acemi bir doktora denk geldim sanırım tahminimce kanal yolu tedavisi yapacaktı 5. vuruşta anca uyuşturdu yerini bulamıyor damarın böyle bir şey olabilir mi sadece bunla da bitmedi dişin içini oyuyor acıyınca elini kaldır diyor baya acıttı sonra 1 ay sonra diş kırıldı o yüzden korkuyorum artık

0

aslında çok acil bir şekilde bir diş hekimine gitmeliyim. fakat aşırı bir fobim olduğu için gidemiyorum. kapısının önünden dahi geçmeye çok korkuyorum. hele koltuğuna oturduğum zaman bayılacak gibi olup işlem yaptıramadan geri geliyorum. nasıl aşmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok açıkçası.

0

diş hekimine gitmekten korkmwm da dişimin çekilmesi benim canımı çok acıtıyor. tabiki de anesteziden sonra çok sancılı bir ağrı oluşuyor. o yüzden bayadır dişçiye gitmiyorum.

0

çok korkarım çünkü ben dişlerimin çekilmesi düşüncesinden bile korkan biriyim ondan çok korkuyorum gerçekten umarım yolum oralara düşmez kolay kolay zaten gitsem bile her halde yalvarırım doktora beni bayıltıp sonra dişlerimi çeksin diye o derece yani ama tabiki öyle bişeyde imkansız iğne yapar en fazla ama ben zafen iğneden de çok korkuyorum o zamanda ağlarım kesin doktorun başına bela olurum beni kesin odasından atar çünkü adamı deli ederim sşnir küpüne dönebilir ama ne yapayım işte korkak olmayı ben istemedim yapım böyle yoksa bana kalsa hiç bişeyden korkmamayı tercih ederdim.

0

hayır diş hekiminden korkmam cunkü ben dişçiden korkacak yaşları geçtim

0

hayır diş hekimine gitmekten korkmuyorum . dış hekimi sizi yemez sizi çürüklerden dişlerinizde olan sorunlardan kurtarır . benim dişlerim çok problemlidir çok gitmişimdir daha önceleri dış doktoruna ve inanın dişimi çektirdiğim zaman kırarak çekmek zorunda kaldığı bir dişim olmuştu . bir hafta ağrısından kurtulamadım. tepki veremiyordum gülemiyordum hiç buna rağmen korkmadım çok acı çeksem de mecburdum . biraz sabrederseniz sonradan geçiyor. her dişçi farklı oluyor ama korkacak hiçbir şey yok inanın.

0

bundan 1 ay öncesine kadar ben de korkuyor idim.ancak dişimin ağrısından duramayıp kanal tedavisi oldum ve gayet iyi geçti.hiç bir acı hissetmedim 2 seansta toplam 25-30dkda bitirdi tedaviyi doktor bey.

0

korkmam niye korkayım ki o da bir gereklilik diş sağlığı çok önemli çünkü.

0

ben korkmam neden korkacam ki ve var yani bunda

0

çok gitmedim ama korkmam.o acıyı çekmektense gitmeyi tercih ederim

1

ben ölümden korkmayan insan diş hekimine gitmekten korkucam komedi olurdu

0

dıs hekim disimi çekecekse tabiki korkarim amaki temizlik içinse korkmam

1

ben yakın bir zamanda dişimi çektirmek için diş hekimine yani bir kasabın önüne oturmak zorunda kaldım yemin ederim yok böyle bir sıkıntı stres kardeşlerim sizlere buradan sizlere sesleniyorum dişlerinize iyi bakın asla o korkuyu yaşamanızı istemem doğumda en son böyle bir korku yaşamıştım.

0

herkes gibi korkarım, yani iğne yapmasın dan veya dışımin acimasindan. diş en çok acıyan yerlerden çünkü.

0

evet çok korkarım dış cektirmek kabir azabı gibi .

0

hayir korkma vunku saglik korkudan ince gelir saglikli olmazsan yarin daha cok korkarsin