1

pes mi? fifa mı?

14 cevap
0

eskiden pes daha ön planda idi. ama şuanda fifa daha önde.

0

her iki oyunu kıyaslamak doğru olmaz çünkü birbirinden apayrı olduğu kadar gece ile gündüz gibi farklı içeriklerin aynı kefeye koymak mantıklı olmaz ama benim tercihim üzerinden yıllar geçmiş olsa da pes diyecem 2013 yapımı çıkardığını oyun yüzünden.fifa oyunlarının gerçekçiliği tartışılmaz yine de pes 2013 harika bir oyun ortaya koyduğundan bir çok futbolseverin de oyun oynamaktan çok büyük haz duyduğu oyun türüdür açık ara, pes 2013 gibi ne seri üretebildi ne de bundan sonra ona benzer bir tür oyun çıkarabilecek.

0

hiç tartışmaya açık bir konu değil ki bu. tabii ki de fifa. gerçek bir futbol oyunu oynamak istiyorsanız fifayı tercih ediyor olursunuz. pes ise sadece 13 serisinde çok iyi bir oyun çıkartmıştır. asya yapımlı bir oyun olan pes, asya da bile fifanın gerisinde kalıyor her yıl satışlarda. çok şükür türkiye'de de artık insanlar fifanın değerini anlayıp gerçek futbol keyfine erişmeye başlamışlardır. bir kere ea sports yapımlı bir oyunun başka bir oyun ile kıyaslanma durumu söz konusu dahi olamaz. pes yapımcıları önce gidip takımlardan lisans almayı denesinler de lisanslı takımlar üretsinler. daha sonra bu kıyaslamayı yaparız.

0

bana göre pes daha iyidir yani ben pes oynadığım için genellikle daha cok sevıyorum. hafta sonu hep arkadaşlarımızla pes atıyoruz 1 saat çok güzel gidiyor ama fifa daha zor bence pes'e göre .

0

pes tabiki fifa 2007 baska tercihim yoktur fifada

0

benim icin pes daha cok heyacan verici fifa okadar guzel degil pes daha iyi

0

ben eskiden çok oynardım pes fifada oynadım ama benim için pes 13 çok daha özel bir oyundur her gün arkadasımla okuldan kaçıp giderdik oynardık hastalık haline gelmişti bir zamanlar ancak şu zamanlarda hiç oynamiyorum vakit bulamıyorum çalıştığım için bulsam belki yine giderim.

0

bence pes'dir.çünkü bana göre pesin grafikleri felan daha güzel geliyor bu yüzden pes diyorum.arkadaşlarımızla genellikle sürekli playstation kafelere gittiğimizde pes
2013 oynuyoruz ve gayet güzel bir oyun grafikleri felan oyundaki haraketler oyuncular
felan gayet güzel oluyor.

0

bana göre ikisi de iyi bir oyun her ikisi de güzel

0

pes iyidir ama fifayıda son yıllarda çok iyi yaptılar önceden pes şimdi fifa

0

yaklaşık 12 senemi pes oynamaya verdim ama son zamanlarda fifaya başladım gördüm ki aralarında dünyalar kadar fark var pes her sene aynı oyun tarzıyla karşımıza çıkıyo gerçeklikten uzak oysa fifa öyle mi fifa her anlamda gerçekci oyunculara antreman yaptırma menüsü çok hoşuma gidiyo özellikle başında oturup saatlerce oynayabiliyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile ama pes oynarken hemen sıkılıyorum

0

tabi ki pes. nişanlımla en eğlenceli aktivitemiz

0

ben pes diyorum senelerdir oynarım.

0

bana göre yıllardır olduğu gibi hala fifa