3

ya artık şu yemek sorularını sormayın ya da peş peşe sormayın artık?

ya çok sıktı artık arkadaşlar site özgür soru sormamiza izin vermiyor ama bunun bqkqnu çıkarmayın lütfen siteye ayıp oluyor artık.

8 cevap
0

bu nasıl soru buna nasıl cevap yazılır evet yemek soruları

0

@arya arkadaş tamam yemek sorusu sorulursa pes peşe sorulmaz, sitenin bir kuralı var, kuralları uymak istemeyen gitsin.

0

dünden beri şu yemek sorularını soran arkadaşa herkes bir şeyler yazdı defalarca uyarmamıza rağmen hala vazgeçmeyip tarif sormaya devam ediyor bence bizim yazdığımız şeyleri görmüyor kendi kafasına göre devam ediyor bence daha artık şu tarifleri sormayı bıraksın daha yaratıcı, insanların ilgisini çeken sorular sorsun gerçekten gına geldi artık.

0

duygularima tercuman oldun kardes valla saolasin :)

0

al benden de o kadar gıcık oldum hepsini arka arkaya niye yazıyorlar anlamadım hayır bari saatte bir yap insanlar bunalmasın

1

sen de doğru konuş istersen küfür yasak. duyulsa banlanırsın.
ayrıca gayet bilgilendirme sorusu tabi sorulacak. soru buldunuz begenmiyosunuz.

0

bende anlamadım o kadar bilgi soruları verin diyor yönetim, millet böyle sorular verdiğinde bir uyarı yapmıyorlar, ben bir erkek olarak nerden bileyim yemek tariflerini.

0

bende bununla ilgili bir soru açacaktım ama 60 cevabım olmadığı için açamadım hayır şikayet et butonuda yok internete yazmış yemek soruları diye para kazanacağım diye bol bol soru yazıyor ama hiçbirine cevap gelmediği için para kazanamıyor kendisi kazanıyorum zannediyor. adminler inceleme yaparken gerekli işlemleri uygularlar.