0

yapmakta zevk aldığım sevdiğimle film izlemek, onunla yürümek, onunla vakit geçirmek, müzik dinlemek, onunla bir tasarım yapmak onunla olan her şeyden zevk alırım, mutlu olurum.

0

yapmaktan zevk aldığım şeylerin başında uyumak gelmektedir. sevdiğim kişilerle gezmek, yeni yerler görmek, yeni lezzetler tatmak, fotoğraf çekinmek, resim yapmak, müzik dinlemek, dans etmek, kitap okumak, yazı yazmak, bisiklet sürmek, araba kullanmayı öğrenmek, spor yapmak, çikolata yemek,yemek yemek, gece yolculuk yapmak, televizyon izlemek, film izlemek, sinemaya gitmek, takılar yapmak, kokulu taş yapmak, el işi örmek, bebek yeleği örmektir.

0

yemek yapmak, oğlumla ilgilenmek,eşimle ,oğlumla dışarda gezmek bende bunları yapmaktan hoslaniyorum. ailemle gezmek,vakit geçirmek çok güzel. müzik dinlemek oğlumla oyun oynamak bunların hepsi zevk veriyor.

0

gün içerisinde kendime vakit ayırmayı çok seviyorum. tabikide bütün vaktim bana ait ama genelde sorumluluklarıma gidiyor. kendime vakit ayırmaktan kastım keyif aldığım şeyleri yapmak için ayırdığım vakitten söz ediyorum. kendime ayrıdığım vakit sürecinde yaptığım her şey zevk veriyor bana. bunlar spor olsun müzik olsun bilgisayardan oyun oynamak olsun televizyon izlemek olsun arkadaşlarla dışardıda gezmek sinemaya gitme olsun yapmaktan zevk adlığım şeyler arasında diyebilirim.

0

uyumak en çok zevk alarak yaptığım şey bütün gün uyuyabilirim,film seyretmek gezmek tiyatroya gitmek ve kitap okumakda sonrasında severek yaptığım aktiviteler .