0

her zaman deil tabi ki çok sevdigim istediğim seylerde evet maymun iştahlı olabiliyorum

0

aşşırı maymun iştahlıyım ve buna rağmen 47 kiloyum:d arkadaşlarım bunun için benimle çok dalga geçiyor çok şakalaşırız ama çok yiyip de kilo almadığım için bana gıcık olan da çok oluyor bazen sinirlerim bozuluyor ama yapacak bir şey yok benim elimde olan bir şey değil her neyse yemek yemek dünyadaki en güzel şeydir

0

maymun iştahlı olmak yemek konusuda veya güncel meselelerde düşündüğümde öyle olamdığımı düşünüyorum.beliki ilk zamanlar öyleydimama zamanla düzenli bir hayatınız olduğunda ilerinizi sralı vedisiplinli yapmaya başlıyorsunuz işiniz gereği.maymun iştahlı olmak ne ailede ne toplumdane de iş arkadaşları tarafından hoşkarşılanabilecek bir davranışş tutum değildir.

0

ben biraz öyleyim galiba çünkü ne yesem doymuyorum

0

evet maymun iştahlı kelimesinin tam karşılığıyım maalesef. yaptığım her işte yarım kalmıştır bu yüzden. çok çabuk sıkılıp çok çabuk karar değiştiriyorum. çok severek başladığım kurslardan dünya para verdiğim eşyalardan 2 3 ay sonra sıkılıyorum.

0

ben şahsi olarak kültürümüzde böyle birşey olduğunu düşünüyorum.. fakat son 5 senedir de bir değişiklik gözüküyor gibi hayata bakış açımızda.

0

ben zayifim ama bana bazen köyde annem gil derler

0

aslında ben pek fazla maymun iştahlı sayılmam sadece çok acıktığımda yemeği oturduğum zaman ne kadar iyi yediğimi ve az mı çok mu yediğini hiç fark etmiyorum sonra sofradan kalkınca o kadar doyuruyorum bile rahatsız olacak şekilde kendimi tok hissediyorum ama eğer çok acıkma sam normal yerim her zaman nefes ve su yerini bırakıyorum.

0

sofraya oturdugum zaman doymak bilmiyorum sanırım maymun iştahlıyım

0

bir gün afrikaya gidip maymunlarla karşılaşıp maymunca öğrenirsem diyeceğim ki hey maymun bilader sen mi iştahlısın ben mi hadi gel kapışalım diyebilirsem o zaman bu sorunun cevabını verebilirim diye düşünüyorum.

0

hayır çünkü orta halli bir ailenin çocuğu olarak istedim her şeyi alabilen bir zenginlik durumu da söz konusu olmadığından elindekilerle yetinmeyi alışkanlık haline getirmişimdir şartlar benim maymun iştahlı biri olmamın önüne geçmiş durumda yani maymun iştahlı biri olmak da istemem böyle mutluyum

0

asla maymun iştahli biri değilim diyorum

-1

evet düşünüyorum özellikle karnım çok açken kafamda onca yemek düşnüyorum hepsi önümde oluncada gözlerim doyuyor sadece yiyemiyorum

1

hayır düşünmüyorum. genelde beğenilerim kalıcıdır.. her şeyi zaten beğenmem. beğendiklerim de hayatımda kalıcı olurlar dediğim gibi.. ancak yenileri zamanla ihtiyaç hissetmezsem eklenebilir. müzik konusunda genellikle.. giyim falan aynıdır.. okuduğum kitapların konularına göre seçimi de aynıdır.. daha geleneksel olduğum düşünülebilir.

0

cogu zaman oyle bi dusuncem.oluyor ama yemek yemek seviyorumm

-1

hayır düşünmüyorum. aksine benim yemekler ile hiç bir alakam yoktur. yemek yemeyi sevmiyorum ben.

0

yemek güzel olunca zaman zaman fazla kaçırdığımız oluyor tabi :)