0

şimdi duygularımı belli etmeyi sevmeyen biriyim. çok mutluyum hemen paylaşmalıyıma karşıyım. üzgün bir durumda paylaşmayı hiç sevmem. psikoloğa gönderdiler oraya bile konuşmam diye gitmedim. boşa zaman kaybı yani. ölmezsiniz paylaşmasanız.

0

evet, hatta bir erkek için biraz fazla duygusal olduğumu söyleyebilirim.

1

valla ben de ne olduğumu tam bilemiyorum:)bazen ağlanacak hâlime gülüyorum .

0

yeri geldiğinde duygusal yeri geldiğinde sert bir insanım. duygusaldan daha çok merhametli bir insanımdır. zarar gören bir insan veya hayvana çabuk üzülme ve yardım etme ihtiyacı duyarım. bazı insanlar kendilerine küçük bir yanlış yapan insanları ömür boyu affetmez. ben kindar bir insan değilimdir. çabuk sinirlenmem. sinirlendiğim zamanda affetmem.

0

bazen aşırı duygusal ve aşırı sulu gözüm ama bazen de çok soğuk kanlıyımdır ve mantıklı kararlar alırım biraz dengesiz ve duruma göre değişen bir duygusallığım var.

0

aslında hayır duygusal bir yapım yoktur her insanı ağlatan beni ağlatmaz veya güldürmez duygularımı çok iyi kontrol edebiliyorum istediğim anda istediğim duyguya girebiliyorum sırf bu yüzden oyuncu olmamak isteyenler var ama ben bir duyguyu çok yoğun yaşıyorum o da sinir. sinirlendiğim an hemen ağlamaya başlarım titrerim falan onun dışında diğer duygular konusunda fazlasıyla gamsız bi insanım.

0

bende gereginden fazla duygusal oldugumu dusunuyorum aslinda bu ozelligim kendimde sevmedigim ozelliklerden birisi cunku kalbimi kiran bi insana karsi cok cabuk yumusuyorum ve bundan sikayetciyim hemen hemen herkesi cok cabuk affediyorum ve ayni hatalar tekrar tekrar basima geliyor o yuzden bu kadar duygusal olmayi istemezdim

1

evet ben çok duygusal biriyim. yani o kadar duygusalım ki sevmediğim kişi bile başına bir şey geldiğinde ya da zor bir duruma düştüğünde duygulanıp ağlarım onun için hatta bazen televizyonda oynadığı diziler de böyle acıklı sahneler çıktığı zaman kendimi tutamayıp ağlıyorum.

0

çok fazla duygusalım bence iyi bir şey duygusal olmak merhametten gelen bir duygu olduğunu düşünüyorum aşırısı normal değil ama yapım bu yönde hatta izlediğim bir zombi filminde bile ağladığım olmuştur kendimle bu konuda barışığım

0

evet duygusal olduğumu düşünüyorum kesinlikle. hatta bazen aşırı duygusal biri oluyorum. baya ağlak biri.. ama bu güzel bir şey bence tabii fazlası iyi değil ama olsun ben de böyle biriyim arada özel günlerden dolayı aşırılık olabiliyor..

0

ben aşırı derece duygusal insanımdır. en ufak şeye üzülürüm yada ağlarım. erkekler ağlamaz demeyin ağlar.

0

yani duygusalımdır. hele bu aralar baya bir duygusalım. artık dokunsan ağlayabilecek konuma geldim o derece yani.

0

aşırı derecede duygusalımdır.bir duygusal sahne izlesem anında dayanamaz ağlamaya başlarım istemsizce.ki vicdanı olan çoğu insan ağlamaz diyemem ama az da olsa duygusaldır.

0

evet duygudal olduğumu düşünüyorum olaylar karşısında serin kanlı olamıyorum bazen beni derinden etkileyen durumlarda mantıklı düşünemeyip duygusal davranabiliyorum

0

ben balık burcuyum. gerçektende duygusalimdir. düşmanına bile birşey olsa ağlarım ben sihirli annem diye bir dizi vardı orda köpek tacı vardı. o öldü diye ben gerçekten çok ağlamıştım.

0

hayır pek fazla duygusal bir insan olduğumu düşünmüyorum ve kolay duygulanan bir insan değilim.

0

duygusalim ama çok fazla değil. eşim benden daha duygusaldır mesela. ağlamayı çok sevmem içimde yaşarım.