0

evet beden eğitimi öğretmeni olmak isterdim .hatta beden eğitimi öğretmeni olabilmek için lise son sınıfta besyo ya hazırlandık. ancak 1 ay boyunca hazırlandığım üniversite ön elemeyi puanla yaptığı için puandan elendim ve parkurunu çok iyi yapabildiğim halde sınavlarına giremedim. ondan sonra ben de büyük bir hayal kırıklığı oldu ve başka illeride denemedim ve bu şekilde bıraktım. yani kısacası beden eğitimi öğretmeni olmak istedim ancak olamadım .

0

valla beden eğitimi tabiki olmak isterdim. çünkü hepimizinde bildiği gibi öğretmenlik bölümleri arasında en kolaylarından biri beden eğitimi öğretmenidir. okul yillarimizdan beden eğitimi hocalarının neler yaptığını hepimiz biliriz. beden dersinde inerdik bahçeye sıraya girerdik, hoca gelirdi, hazır ol rahat tarzı komutlar verdikten sonra serbestsiniz çocuklar der bizi bırakırdı. beden hocası artık odasında mı nerede oturuyorsa bizde toplarımızı alıp farklı farklı oyunlar oynardık. yani beden eğitimi hocasının diğer hocalar gibi büyük bir sorumluluğu yok.

0

isterdim evet hareket etmeyi çok seviyorum zorluk çekmezdiim bayaaa:)))

1

beden eğitimi dersi aslında severdim öğrenciyken ama beden eğitimi öğretmeni olacak kadar spor yapmayı seven bir insan değilim. hoş beden eğitimi öğretmenlerinin de bazılarının çok fit olduğu söylenemez.beden eğitimi öğretmeni değil de küçükken türkçe öğretmen olmayı çok isterdim. onu da başaramadım zaten. :(

1

olmak isterdim eniyi meslek ve saglık acisindan iyi

1

evet beden eğitimi öğretmeni olmak isterdim hem mesleğimi yapardım hem de spor atalar boşuna dememişler sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye:-):-):-):-)

1

hayir olmak istemem surekli bir kosu icindesin terlemek le meskulsub

1

evet, bu sene seçeneklerimin içinde vardı. ama tercih dönemi kafa baya karışık oluyor malum.. hedeflerim bambaşka yöne kaydı

1

sporla ugrasiyorum ama olmak istemezdim. malum. bu derste ogrenciler civitiyor biraz

1

beden eğitim öğretmeni olmak isterdim. en koyak öğretmenlik bence. adamalar adeta yatıyor.

1

yani isterdim. oldukca basarılı bir ögretmen olurdum. en sevdiğim ders oldugu için. :)