0

sorumani gerçekten çok iyi bir site ve sorman ilk kuran kişiler de yazarlarla gerçekten çok iyi ilgileniyor ben sorumani sitesinin daha da ileri seviyelere gideceğini düşünüyorum.

0

önce pek umursamadım ama sorulara cevap verirken sanki dertlesiyorum gibi hissediyorum daha çok zamanım olsa da daha çok vakit geçirsem burda

1

dostum sorumani gerçekten güzel bir platform. bir haftadan fazla oldu bu platforma üyeyim ama çok sık giremiyorum. arada bir giriyorum ve şuan hesabımda 16 tl civarı bir para birikti. ödeme alt limitine ulaşırsam ve ödememi alırsam he işte o zaman sorumani benim için bambaşka olur. aynı zamanda sorumani sayesinde her türlü konu hakkında bilgi sahibi oluyoruz. araştırmacı özelliğimizi de bu platform sayesinde arttırıyoruz. yani size tavsiyem devam arkadaşlar sorumaniyi uçuralım, hem biz kazanalim hem de platform sahiplerine kazandıralım. anlayacağınız karşılıklı kazanmak için uğraşalım, hadi kolay gelsin herkese.

0

kuzenim referans sistemiyle cagirdi beni. daha yeni uye oldum acikcasi. biraz zaman gecireyim bir dusunce olusur aklimda bu site ile ilgili

0

gayet güzel bir proje, ben ve kullanan arkadaşlarım gayet memnun.

0

insanların beyin jimnastiği yapmasını sağlayan ve gerçekten para kazanmalarına olanak sağlayan yeni bir kazanç sistemidir..

0

çok güzel bir uygulama herkes hem ogreniyo hem öğretiyo bilgi alışveriş i yapıyoruz suana kadar gördüğüm en iyi uygulama.

0

arkadaşım tavsiye etti .. zevkle cevapliyorum .. kasananlardan olabilirim dilerim