0

bence ilerleme kaybedebilir tabiki diye olduğu gibi gitmeyip daha da gelişebilir yani . sorumani sitesi çalışanları ve uyeleri aktif olup pek cok sey başarırlarsa neden daha da ilerlemesin ki.

0

sorumani bize gelir sağlarken kendisi nerden gelir sağlıyor bilmiyorum ama tek korkum ismini şuan hatırlamadığım başka bir para kazanma sitesi gibi üye sayısı katılımcısı artınca o yükün altından kalkamayıp iflas etmesi. o yüzden site yayılmalı mı yayılmamalı mı emin değilim fakat ilerleyen zamanlarda daha da yayılacağını ve üye sayısını şimdikinin dört beş katına katlayacağını düşünüyorum

0

sorumani ilerleyen zamanlarda bu şekilde devam ederse tabiki güzel yerlere gelir.ayrica hergecen gün ilerleyen site kazanc kapisi sunmaktadir.bu sekilde para kazandiran sitlerden hem gayaet kullanıslı hemde kolay bir sistem burda sorumaniye biz üye ve soru sorarak cevap vererek destek olmayizki üstlere gelsin vede reklam düzeyi ne kadar artarsa buda bize kazanc olarak geri döner.gecen gunlerde 2 kat kazanc etkinligi yapti vede cok kişi cevap verdi bunlar olursa aktıvıte dahada çok yükseliriz.ama ödeme olarak en 1. sırada burası herkez elinden geleni yapmali insanlar burdan aylik internet faturasini,telefon faturasini,eletirik faturasini,cocuklarinin bez parasi gibi ödemelrde yan gelir elde ederek tabiki degerlendirir.ilerleyen zamanlarda kimse su dökemez bu sitenin.insallah önümüzdeki günlerde 1 kac kurus daha zam yaparsa sitede daha cok kişi aktif olcakdır diye düşünüyorum bende.sorumani ekibine böyle bir plartform actigi için sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum.

0

site kurulalı 1 ay olmuş ve aktifliğe bakılırsa şuana kadar iyi ilerlemişler. böyle devam edilirse güzel yerlere geleceğinden eminim sitenin.

0

bence ilerleyen zamanlarda çok üye katilimi olacaktır böylelikle bizimde kazancımız yükselcektir yani sorumani ekibi bence kısa zamanda çok büyüyecektir benim fikrim bu yöndedir.

0

bence bu site 1 ay içerisinde çok değerlenecek. çünkü her gün yeni arkadaşlar yanımıza katılıyor. bu çok eğlenceli olacağı anlamına gelir. zaten her gün yeni yenilikler yapılıyor ve site daha çok güzelleşiyor.

0

güzel zaman geçiriyorsun birde para kazanıyorsun gelecek vaad eden biryer kapanmazsa.

0

bence çok güzel bir soru cevap platformu olacak. şuan ne soracağımızı tam kestiremiyoruz ama birkac güne ne tarz soru soracagimizi anlariz. bence

0

burdan üyelerine anket yapma imkanı da sunabilir sonuçta para kazanmak için burdayız anketlerden daha fazla para kazanabiliriz ama bu şekilde ilerlerse büyüceği kesin çünkü faydalı bi iş yapmışlar düşünenin yapanın emeği geçenlerin ellerine sağlık