0

aslında pek eksiklik yok ama biraz daha iyi gelir olabilir. halimize şükür diyelim.

0

bir çok şey eksik. bu eksikliklerin hepsi benim yüzümden oldu.

0

hayatımda çok bir eksiklik yok kısmen yok yani belki en büyük eksiklik sevgisizlik olabilir bu benim eksikliğim bazen öyle düşünürüm. hayatımda eksik hissettiğim şeylerden bir diyeri de aitlik duygusu. kendimi bir çok şeye ve yere ait hissedemiyorum bu duyguya kapıldığım çok olmuştur. öyleyse eğer eksik olan birşeyler var diye düşünürüm. yani hayatımda aitlik duygusuna karşı bir yere ait olamam duygusunun eksikliğini taşıyorum kendi içimde.

0

uyku düzenim yok çünkü okul var.okulun olmadıpı günlerdede yok çünkü yatamıyorum çünkü....uykum yok

0

hayatımda para eksik fazla değil borçlarımı kapatabilecek kadar param olsa yeter. onun dışında çok şükür herşeyim tamam.

0

hayatımda huzur eksik huzurumu alıp gittiler bıktım huzurumu bozan birisi deli birisi var ondan dolayı huzurum eksik surek yalan söylüyorsun diyen birişi var etrafımda o yüzden kafayı yemek üzereyim huzur istiyorum huzur eksik huzur lazım bana .

0

hayatımda gerçek dostlarımın olmaması eksikliktir. hep hissetmişimdir

0

hayatımda ben benım onlara verdigim degeri dostlarimin yanında oldugum kadar onlarında benim yanımda olmasini isterim her zman iyi olupda onlarinda yapmacık gibi yanımda olmaları insanın canını sıkan bir olay konumunda şuan benim için.

2

hayatımda şuan eksik olduğum şey yabancı dili öğrenememdir. lise ve ilkokuldan belli gördüğüm ingilizceyi ögrenememdir en büyük eksiğim.

1

hayatimda ask tutkunun eksik oldugunu dusunuyorum

1

hayatımda şu an atanamayan bir öğretmenim ve mesleğimi yapamamak şu an en büyük eksikliğim. çünkü çalışmıyorum bari özelde iş bulsam o yüzden başkasına muhtaç olmak çok zor bir durum.

1

hayatımda ki eksikler çok ama en çok meslek olarak kötü diğeri de mutluluğum olması gerek.

1

barış eksik hayatımda.toplumsal barış istiyorum uzlaşı istiyorum.içsel barış ve huzur ancak bunlarla olur diye düşünüyorum.

1

hayatım boyunca babamla iyi bir diyaloğum olmadı.
ne yazık ki o kendinden başka kimseyi sevmedi bu hayatta.
en büyük eksikliğim onun sevgisi sanırım.

1

allah'a şükür sagligim yerinde ama param olsa böyle uygulamalarda zamanımı harcamasam çok güzel olurdu.kisaca hayatım da para eksik yani yok.

1

kendimde allaha şükür çalışmadıgımdan baska bir eksikliğim yok

1

hayatımda eksik olan bir sen varsın bir de o var demiş ünlü şair. insanın mutlaka eksik yönleri vardır. mesala bilgi eksikliği, görgü eksikliği, para eksikliği, gönül eksikliği vb... hiç kimse eksiksiz değildir. eksiğim yok demek yalan olur. eksiksiz insan yeryüzünde göremiyorum. her bireyin mutlaka bir değil onlarca eksiği vardır.

0

elhamdülillah diyelim, pekte ihtiyacım yok sayılır.
biraz paraya ihtiyacım var ve zamanla düzelir allah in izniyle.

0

suanda tek eksik oldugunu düşündüğüm sey; sevdiğim kızdır. hayatımda sadece o eksik. zaten o olduktan sonra baska bir seyin eksik olması pek sorun olmazdı. o benimle olduktan sonra gerisinin ne önemi var ki?

1

yani şuan çalışmadığım için maddi eksikliğim var onun dışında elhamdülillah hiç bir eksikliğim yok.