4

soru ya da cevaplarımızı yazarken yanlış harf ya da eksik harf olduğunda,sistem neden bizim düzeltmemize izin vermiyor?

bu konuda da yardımlarınızı ve bunun sağlanmasını sorumani.com dan rica ediyorum.

8 cevap
0

aslında cok mantikli birsey bazen insan klavyenin azizligine ugruyor onceden olan kelimeler çikiveriyor sayfaya sonrada goremedigimiz olunca bunlarda gidyor bazen istemedende olsa yaziyor insan bunlara onlem adına tabiki yazdıgımız soru cevaplarini duzeltmek icin sag tarafına bir duzelt sonrasında kaydet butonu koyması gerekiyor diye dusunuyorum ben.

0

klavye yüzünden hem yavaş yazıyorum hemde eskisi gibi düzensiz yazmıyorum bu yüzden daha hızlı kazanamıyorum çünkü klavyem değişik şeyler yazıp duruyor bende onları düzeltmekle meşgul oluyorum sorumani uyarı falan vermesin diye keşke sorumani ekibi bu sorunada bir çare bulsa ve yazım yanlışı yaptığımız yerleri düzeltse o zaman çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

1

kazançların anlık yansıması ile ilgili de olabilir. soru düzeltilebiliyor çünkü sonradan kazanılan kazanç sabit tutarda.

cevaptan elde edilen kazanç ise cevabın uzunluğu ve kısalığına göre değişiyor. bunun için kazancı geri alıp ilave etmek gibi özellikleri henüz pek geliştirilememiş olsa gerek ki bu şekilde bir tedbir alınmış diye düşünüyorum.

site açısından düşünüldüğünde haksız kazancın önüne geçmek için güzel bir yöntem.
ama güvenilir bir bilgi kaynağı olmak için bu yanlışların da zamanla giderilmesi gerekir.

0

soru için soruyu düzeltmeniz adına belli bir süre veriliyor kontrol edebilmeniz ve düzeltebilmeniz adına. fakat cevaplarda öyle bir sistem yok. bunun sorumani ekibi tarafından en kısa zaman da düzeltileceğini düşünüyorum ben. çünkü en ince ayrıntıya kadar düşünüp yada bizim düşüncelerimizi dikkate alıp onun ışığın da çalışmaya devam ediyorlar.

0

aslında yanlış yazıldığında sistem otomatik duzeltse çok güzel olur bence yani benim fikrim bu cunku turkcenin bir çok şeyi var çok zor geliyor bana onun için soru sorarken korkuyorum nerde virgül olur bazen unutuyorum yapamıyorum yani onun için sorumani otomatik düzenleme çok rahat olur ama işte buranın kurallarında imla kurallarına uymak yani

1

aynen bence de öyle daha iyi olur. t9 yüzünden doğru yazdığımız şeyleri kendisi düzeltiyor. bu yüzden yazdığımız şeyleri düzeltme ihtiyacı duyuyoruz. ama şuan da böyle bir şey yok.

0

sistem daha çok kullanıldıkça yeni yeni özellikler zamanla gelir diye düşünüyorum.

0

bu konuda bende katılıyorum. bazen otomatik klavye düzeltme yapıyor bizde farkına varmıyoruz.