0

asgari ucretle calismamakan başka çare mi var

0

pirincin kilosu olmuş 10 tl , soğanın kilosu olmuş 5 tl , kağıdın fiyatını söylemiyorum bile ama ne yazıkki bi ailen varsa ve geçim şartlarını zorlaman gerekiyorsa mecburen şükredip çalışırdım.

0

yani eğer paraya ihtiyacım varsa ve gerçekten çalışmak istiyorsam asgari ücretlede çalışırım. çünkü aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış. o yüzden ben asgari ücrete de çalışırım. çünkü iki yıllık üniversite okudum belki benim hakkım asgari ücrettir yani eğer emek verip çok okuyup da yıllarımı verseydim çok çalışsaydım tabii ki asgari ücretle çalışması zor gelebilir insana ama eğer ihtiyacın varsa veya deneyimin olmasını istiyorsan gerçekten de çalışırım yani asgari ücretle çalışmaktan da anda hiçbir zaman yüksünmem.

0

asgari ücretin yetersiz olduğunu kabul ediyorum ama sınırsız ihtiyaçlar karşısında boş oturmaktansa asgari ücretle çalışmaktan başka şansı var mı ki insanların? yapılabilecek şey zamanla artış verebilecek işyeri ve işleri tercih etmek olabilir belki.

0

yani evet zor ama bir aile geçindirmek zorundaysan ve paraya ihtiyacın varsa üzgünüm ki herkes kabul eder tabii ki de ben de kabul ederdim yapacak herhangi bir şey yok.