0

cinselliği sadece eşinle yasiyabilirsin. zinada günah bir şey ailesi demekki hiç birşey ogretememistir. yaşlari geldiğinde öğretmenleri lazım ailelerinin sadece eşinle yasiyabilirsin. herşeyi başkasıyla yaşanmaz yani şimdiki nesiller mesela evlendiği zaman bakiremisn ? her zaman sorulan bir soru ama bazı insanlar kendine yasak koymuyor seviyor berebar oluyor. cinsel tabi zaten yasak anlamına gelir ama bazıları biz bir şekilde zinasiz da durmuyor bende buna çok karşıyım ailede iş bitiyor. uyarmalari lazım oğlunu ,kızını ikisinide yanlış birşey cinselliğe değil zina sonuçta.

0

cinsellik iki kişi arasında yaşanan bir olay. bunu deşifre etmek hiç hoş değil ve çok ayıp bir şey. zaten nikahlı olmadığın kimse ile yaşadığın şey cinsellik değil zina.

0

geçmişini bilmiyen çağına ayak uyduramaz örnek verelim yakınınızdan birine bir erkek saldırdı bu hoşunuza gidiyorsa eğer ozaman herkes yapsın ama hiç hoş değil.

0

tamamen kültürün empoze ettiği bir durumdur. ailelerin öğrenilmiş kültürü çocuklara yansıtmasıdır. dinle de alakalı olduğu için günah diye eğitimden uzak tutularak yalnış şeylere yöneltilmiş ve sonuç olarak olumsuzlukların yaşanmasına neden olunmuştur. bu tabuyu artık bu zaman da yıkmamız gerekiyor. çocuklara cinselliğin bir tabu olmasından çıkartılıp en doğru bir şekilde eğitimle yaşı geldiğinde mutlaka doğru bir dil kullanılarak anlatılmalıdır. böyle yapıldığı zaman toplumdaki baskılardan oluşan bastırılmış duyguları ortadan kaldırıp daha sağlıklı bir topluma kavuşmuş olacağız.