0

hayır değildir önce saygı ve sevginin olması gerekmektedir

0

evlilikte şart ama sevgililik flört durumlarında şart değil o dönemlerde birbirinizi duygusal olarak tanımanız daha sağlıklı

0

ikiside birbirinden birşey saklamamalı evde olan evde kalmalı anlayışlı güler yüzlü olmalı

1

ilişkilerde cinselliğin büyük bir önemi vardır. cinsel eğilimler ilişkilerin temel nedenidir. sırf bu yüzden biten bir çok ilişki var.

1

iyi bir ikişkinin şartı kesinliklen cinsellikten geçmez sevdinmi bakışlarınlan seveceksin sevmedinmi ilişkide bitireceksin aşkın iyi bir ilişki kesinlikle cinsellikten geçmez.

2

iyi bir ilişkinin olabilmesinin şartlarından biri de eşlerin birbirini tatmin etmesi yatar. bu anlamda cinsellik önemlidir. cinsellik önemli bir konu olduğundan dolayı tün dünyada insanlar evliliği seçer. yoksa gayri meşru ilişkiler alır başını giderdir. soy sop kalmazdı. eşler ilk önce birbirlerine saygı duyacaklar ve her konuda birbirlerine yardımcı olacaklardır. mutlu günlerde, sıkıntılı günlerde hep birlikte el ele vereceklerdir. cinsel anlamda da iyi bir ilişki içinde olacaklardır. tüm bunlar birer bir bütünün parçasıdır. ayrılamaz. ayrılsa bütünlük sağlanamaz. bundan dolayı tüm eksik parçaları yerine getirmek zorundayız. eksik parça olmamalıdır. aksi halde her iki tarafta eksik bir yaşam sürer gider.